... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

Dudecc
Autor témy
Auto: vždy nejaké BMW
Kraj: Nitriansky

SÚRNE!!!! Veľká prosba na DNES.

Pondelok, 2. Júla 2012, 10:14

Zdravím, s kamošom ideme pozrieť do NZ jednu 323jku.

http://bmw-rad-3-coupe.autobazar.eu/323 ... 93175.html

Ideme tam už dnes za asi hodku. Potreboval by som od vás veľkú láskavosť.

Prezvonte ma na číslo 0915 719 874 - budem vedieť, že z klubu. Keď budeme pri aute zavolám vám a aspoň by som potreboval, aby ste mi VIN hodili do dekódera a ešte niečo cez telefón poradiť.

Bol by som veľmi vďačný.

Riešim to bohužiaľ o 5 min 12, ale dnes sme sa len rozhodli, že ideme. Takže, kto sa aspoň trošku vyzná do 46, poprípade niečo viac vie zistiť cez vin a niečo poradiť cez telefón, prezvonte.

Ďakujem veľmi veľmi pekne, strašne pomôžete a možno pribudne ďalší Bimmer do klubu.
EX-PRÍBEH = BMW 330ci SMG II. 2005
ex BMW M3 e46 coupe/manual
BMW M2 F87 competition
BMW M3 G80 competition
BMW M3 E92 coupe/manual

bmwmpower82
Auto: Mondeo
Kraj: Bratislavský

Re: SÚRNE!!!! Veľká prosba na DNES.

Pondelok, 2. Júla 2012, 10:28

Dudecc napísal:
Zdravím, s kamošom ideme pozrieť do NZ jednu 323jku.

http://bmw-rad-3-coupe.autobazar.eu/323 ... 93175.html

Ideme tam už dnes za asi hodku. Potreboval by som od vás veľkú láskavosť.

Prezvonte ma na číslo 0915 719 874 - budem vedieť, že z klubu. Keď budeme pri aute zavolám vám a aspoň by som potreboval, aby ste mi VIN hodili do dekódera a ešte niečo cez telefón poradiť.

Bol by som veľmi vďačný.

Riešim to bohužiaľ o 5 min 12, ale dnes sme sa len rozhodli, že ideme. Takže, kto sa aspoň trošku vyzná do 46, poprípade niečo viac vie zistiť cez vin a niečo poradiť cez telefón, prezvonte.

Ďakujem veľmi veľmi pekne, strašne pomôžete a možno pribudne ďalší Bimmer do klubu.

ok prezvonene, pocuj to auto urcite nema tie Km :) chekni nadrz dokedy ma platnost na plyn, je to na nej vyrazene (vacsinou to byva 10 rokov) nova stoji okolo 300 eur

Užívateľov profilový obrázok
eEDOo
Auto: BMW E61
Kraj: Žilinský

Pondelok, 2. Júla 2012, 11:51

je len tak OT:

ze 107000km ](*,) na 12 rocne auto....stocene ako vino zo suda

PS..... tak tam sa montaz splynovaca isto vyplatila, navratnost hadam na 100 rokov
Jazdim ako dochodca za 12l :(

------------------------------------------

Dudecc
Autor témy
Auto: vždy nejaké BMW
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 2. Júla 2012, 16:53

To mi je jasné, s tým sme tam išli, že je to stočené, ale to je pohoda, keby to malo aj 300 000, tak pri správnom servise to nezanmená nič.

No tak k veci: Auto po vizuálnej stránke celkom pekné, žiadne preliačiny, škrabance, lakované kolesá, pekne vyzerá, z vnútra - nemá rádio, ošúchaná sedačka (berem to ako normálku), svieti airbag.

No a to najväčšie sklamanie je motor. Neviem či má tak 323i chodiť, ale to vôbec nešlo. Prirovnám to k nášmu Puntu 1.2 8v.

V nízkych otáčkach nič, dusí ho, nejde vo vyšších tiež žiadna sláva. Ževraj menená lambda, váha vzduchu a pod.

Na LPG sa nejdem vyjadrovať, to by trebalo komplet servis a revíziu, odhliadnuc od toho, že sa to nedá na SVK legálne zapísať, keďže je to montované v zahraničí.

Čiže total sklamanie, na fotkách "cuker" na pohlad nieje špatné, motor totálka, zadná náprava vybúchaná, prosta hrúza.

To auto má hodnotu 4000€ a nie 5800 ako pýtajú dotyčný.

Ach jaj. No nič asi sa ide zajtra pre DodoIPD 320d kombi \:D/
EX-PRÍBEH = BMW 330ci SMG II. 2005
ex BMW M3 e46 coupe/manual
BMW M2 F87 competition
BMW M3 G80 competition
BMW M3 E92 coupe/manual

bmwmpower82
Auto: Mondeo
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 2. Júla 2012, 17:41

ten je pekny, radsej to ...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných