... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

Wincik
Autor témy
Auto: BMW 325 TDS
Kraj: Žilinský

zaleštenie farby po striekaní

Piatok, 29. Júna 2012, 17:04

zdravím..opravoval som si hrdzavé miesta na aute..a su take že napríklad na dverách 10 cm dlhý..a 3 cm široký pásik..a podobne aj na zadnom kufri..a na dalších dverách...
ked to dám nastriekať tak že to dám nafúknuť do stratena..tak to potom zaleštím ? ...alebo ako sa to robí...? bude mi stačiť nejaká leštička alebo k tomu treba aj pastu nejakú alebo neviem čo ?....dakujem

Užívateľov profilový obrázok
eEDOo
Auto: BMW E61

Re: zaleštenie farby po striekaní

Sobota, 30. Júna 2012, 08:45

vsak to nechaj na toho kto ti to bude striekat, nech sa postara o tvoju spokojnost :-"
Jazdim ako dochodca za 12l :(

------------------------------------------

Wincik
Autor témy

Sobota, 30. Júna 2012, 12:20

striekať mi to bude chlapík z malého servisu..a takéto tam oni nerobia ...oni tam striekaju len tak..okolo pásky...nalepenej ](*,) ...jasne že by som mohol ísť inde...no nemám toľko peňazí...aj ked farbu už mám kúenu..namiešanu..a aj prípravu mám urobenú (brusenie,gitovanie....aj základom by som to mohol streknúť..a prebrúsiť pod vodou...už len striekať..

eEDOo

Sobota, 30. Júna 2012, 22:13

svagrovi jeden chalan tiez takto robil opravu a uz potom nejak nemal cas to zalestit. Tak co som mal doma troska lestiacej pasty tak som to len tak rucne zalestil a pohoda, nic tam neni vidiet.
Kup nejaku lestiacu pastu (napr. vo farby laky pre auta apod ti poradia aku) a zalestis si to sam.
Ono sa tam toho moc pokazit v podstate ani neda pokial clovek neni totalne lavy a prinajhorsom to das streknut este raz :wink:

Wincik
Autor témy

Nedeľa, 1. Júla 2012, 17:35

jasne...a pri striekaní mi ti musí vlastne tak do stratena farbu nafuknuť však ? ..keby som to dal okolo pásky lepiacej tak by to bolo asi videť stále

eEDOo

Nedeľa, 1. Júla 2012, 21:46

hej, tak nejak dostratena sa to strieka. Nejaka cast sa nezakryje a potom sa to tak jemne potiahne.
Ono sa da zrejme aj pomocou pasky streknut, len to potom bude asi viac roboty taku ostru hranu/prechod zalestit.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 17 neregistrovaných