Vieš všetko záleží na cene v akej ti to ponúkne, a nakoniec predá... Keby stála 6000 :) tak by ma srali aj tie dvere a pod a pod... ale pokiaľ ti ho dá v reálnej cene dajme tomu 4500 plu smínus :) no aj 5000 pokiaľ je zachovalé, tak budiš,
Kurvítka? no tak, klasika máš tu toho milión na fóre, turbo vydrží z dobrým zaobchádzaním dosť pokiaľ ho mal jeden človek 100k km a nebol to nejaký recidivista ktorý sa ukájal nad trpiacim turbom

hned po raketovej jazde:) tak vydrží, vstreky nič hrozné, vifko kvalitná nafta udržiavať filtre a pod, a prežujú až až poprípade repas. ale to nieje nič neskutočné, nebudeš piť dva mesiace whisku ale rum :) no budú jak nové.
Nápravy dosť zložité, a dám ti radu zisti čo za značky tam dával ten kamarát, a doporučím ti si priplatit ak náhodou v budúcnu...
Detto radi odchádzaju plaváky, a palivové pumpy ale to zistíš, a hlavne nebavíme sa skoro v ničom o astronomických sumách (dajme tomu so všetkým sa vojdeš do 300eur) a pokiaľ to nieje budár aké sa dovolím si tvrdiť predávajú, aspoň u nás na Východe tak sa ti nepooserie komplet auto V jednom momente.
a inak blbosti, nemáš tam ani swirl flaps, takže max odstaviť EGR, a užívať si jazdu neviem rozvody by som nejak extra neriešil, nestretol som sa stým mimo GO motora :)
Spokojný budeš určite, oproti Mondeu nebe a dudy....