... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
dodiiik
Autor témy
Auto: E91 320d, e39 525i
Kraj: Košický

Re: E39 530 diesel manual 2000

Štvrtok, 28. Júna 2012, 21:28

Vieš všetko záleží na cene v akej ti to ponúkne, a nakoniec predá... Keby stála 6000 :) tak by ma srali aj tie dvere a pod a pod... ale pokiaľ ti ho dá v reálnej cene dajme tomu 4500 plu smínus :) no aj 5000 pokiaľ je zachovalé, tak budiš,

Kurvítka? no tak, klasika máš tu toho milión na fóre, turbo vydrží z dobrým zaobchádzaním dosť pokiaľ ho mal jeden človek 100k km a nebol to nejaký recidivista ktorý sa ukájal nad trpiacim turbom :D hned po raketovej jazde:) tak vydrží, vstreky nič hrozné, vifko kvalitná nafta udržiavať filtre a pod, a prežujú až až poprípade repas. ale to nieje nič neskutočné, nebudeš piť dva mesiace whisku ale rum :) no budú jak nové.

Nápravy dosť zložité, a dám ti radu zisti čo za značky tam dával ten kamarát, a doporučím ti si priplatit ak náhodou v budúcnu...

Detto radi odchádzaju plaváky, a palivové pumpy ale to zistíš, a hlavne nebavíme sa skoro v ničom o astronomických sumách (dajme tomu so všetkým sa vojdeš do 300eur) a pokiaľ to nieje budár aké sa dovolím si tvrdiť predávajú, aspoň u nás na Východe tak sa ti nepooserie komplet auto V jednom momente.

a inak blbosti, nemáš tam ani swirl flaps, takže max odstaviť EGR, a užívať si jazdu neviem rozvody by som nejak extra neriešil, nestretol som sa stým mimo GO motora :)

Spokojný budeš určite, oproti Mondeu nebe a dudy....
Aktual: BMW e91 320d, BMW e39 525i
EX: BMW e46 330dT
EX: BMW e39 530dAT
EX: BMW e32 730i V8

https://www.facebook.com/spravy.rtvs/vi ... nref=story

.

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: E39 530 diesel manual 2000

Piatok, 29. Júna 2012, 08:02

ak si priamo z ba, dojdi, napichneme, pokecame, aj ja aj dodik mame inac pohrebaky, len o rok novsie: )
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných