... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

to som nejak nepochopil...a teda ked mam ten woofer nasmerovany v smere " z dola na hor " teda ze hra do hora, mam ho radsej otocit v smere "odzadu do predu"?
 to som nejak nepochopil...a teda ked mam ten woofer nasmerovany v smere " z dola na hor " teda ze hra do hora, mam ho radsej otocit v smere "odzadu do predu"? 
											 ...je to v uzavretej bedni, takze bez basreflexu
...je to v uzavretej bedni, takze bez basreflexu  ...tak ho skusim otocit do smeru jazdy ci to bude mat lepsi efekt :) a je jedno ci je reprak smerom von, alebo do auta?
...tak ho skusim otocit do smeru jazdy ci to bude mat lepsi efekt :) a je jedno ci je reprak smerom von, alebo do auta? zalezi potom od velkosti.
 zalezi potom od velkosti.

...mne sa zda ze je to tam len nabodovane...
...mne sa zda ze je to tam len nabodovane... ako to?
 ako to? 
											 :D:D...skusim prervat tu dieru na skivak a ak ani to nepomoze, tak to zahodim a dam tam normalnu bednu/tubu
:D:D...skusim prervat tu dieru na skivak a ak ani to nepomoze, tak to zahodim a dam tam normalnu bednu/tubu  (inac co je lepsie?)
 (inac co je lepsie?) 
											 ...ono to co mam ja ani tak nie je woofer...su to 2 basove HIFI reproduktory mam to cez vyhybku a je to napojene na nejaky zosilnovac ( slabsi )...akurat ze repraky maju 8 ohmov, tak to asi preto hraju slabsie...ci?
...ono to co mam ja ani tak nie je woofer...su to 2 basove HIFI reproduktory mam to cez vyhybku a je to napojene na nejaky zosilnovac ( slabsi )...akurat ze repraky maju 8 ohmov, tak to asi preto hraju slabsie...ci? + kombinacky
 + kombinacky  ...takze mam uz dieru aj ja...vzhladom na to, ako to tam bolo pripevnene pochybujem ze to ma nejaky vyznam ten kus plechu, tak som to vyhodil
...takze mam uz dieru aj ja...vzhladom na to, ako to tam bolo pripevnene pochybujem ze to ma nejaky vyznam ten kus plechu, tak som to vyhodil  dufam ze sa mi v prvej zakrute nezlomi auto
 dufam ze sa mi v prvej zakrute nezlomi auto