... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

usoo
Autor témy
Auto: BMW 520d E60 '06
Kraj: Trnavský

E60 520d - autoradio odmieta prehravat CD

Piatok, 22. Júna 2012, 11:14

Zdravim ludia,

som na fore novy, no hladal som podobnu temu ktora by vyriesila moje trable s autoradiom v mojom aute, no nenasiel som vhodne riesenie. Problem je v tom, ze mi auto nezerie temer ziadne CD, doteraz mi prehralo z jedneho napaleneho cd po cca 2 minutach nacitavaniach asi 5 pesniciek, dalsie nie, originalne CD mi precitalo len jedno jedine, no len tri krat, potom uz vypisalo ze sa neda medium citat. Cize ma problem aj s napalenymi, aj s originalnymi CD. Neviem ci tam je chybny laser resp. ako toto zistim, na nete som nenasiel ani ze by niekto predaval taketo radio aby som ho vymenil, original od bmw by bolo asi dost slusne drahe.. Vedel by mi niekto pomoct ako zistit co tomu je, resp nepozna niekto kto by bol schopny sa na to pozriet, pripadne opravit alebo nieco take? Smrdi mi to HW problemom a nie updatovanim iDrive. No mozno sa mylim, auto mam len deviaty den a passat predtym mi to logicky nerobil a poslusne vsetko papal.

Nepotrebujem ani mp3 v radiu, staci aj .wma format, kludne si pesnicky napalim, len nech mi to radio aj precita, z radii mi zacina uz sibat.

Dakujem za kazdu radu a vsetkym zelam pekny den :)

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: E60 520d - autoradio odmieta prehravat CD

Sobota, 23. Júna 2012, 20:20

usoo napísal:
Zdravim ludia,

som na fore novy, no hladal som podobnu temu ktora by vyriesila moje trable s autoradiom v mojom aute, no nenasiel som vhodne riesenie. Problem je v tom, ze mi auto nezerie temer ziadne CD, doteraz mi prehralo z jedneho napaleneho cd po cca 2 minutach nacitavaniach asi 5 pesniciek, dalsie nie, originalne CD mi precitalo len jedno jedine, no len tri krat, potom uz vypisalo ze sa neda medium citat. Cize ma problem aj s napalenymi, aj s originalnymi CD. Neviem ci tam je chybny laser resp. ako toto zistim, na nete som nenasiel ani ze by niekto predaval taketo radio aby som ho vymenil, original od bmw by bolo asi dost slusne drahe.. Vedel by mi niekto pomoct ako zistit co tomu je, resp nepozna niekto kto by bol schopny sa na to pozriet, pripadne opravit alebo nieco take? Smrdi mi to HW problemom a nie updatovanim iDrive. No mozno sa mylim, auto mam len deviaty den a passat predtym mi to logicky nerobil a poslusne vsetko papal.

Nepotrebujem ani mp3 v radiu, staci aj .wma format, kludne si pesnicky napalim, len nech mi to radio aj precita, z radii mi zacina uz sibat.

Dakujem za kazdu radu a vsetkym zelam pekny den :)

najprv predtym nez ti ktokolvek moze s tym poradit, je dobre vediet aky typ radia mas v aute.
Je to M-ASK s navi business, bez navi, alebo CCC s navi professional apd....

usoo
Autor témy

Pondelok, 25. Júna 2012, 10:19

Je to typ bez DVD slotu a teda aj bez navigacie, myslim ze je to zakladny typ radia ktory sa do tychto aut daval, no kedze je to moje prve BMW tak to je len moj predpoklad. Kazdopadne tam navigacia nie je :-k

usoo
Autor témy

Utorok, 26. Júna 2012, 21:06

Update: dnes mi zobralo jedno originalne cd. najskor nacitalo 10 piesní z 13 (prve tri nezobralo), po druhy krat po vypocuti celeho cd mi nacitalo nasledne aj prve tri piesne. Objednal som si cistiace CD aby som skusil vycistit mechaniku, no neviem ci to velmi pomoze. Ma niekto z vas nejaky nazor? dik za help komukolvek 8-[ \:D/

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3

Utorok, 26. Júna 2012, 21:27

usoo napísal:
Update: dnes mi zobralo jedno originalne cd. najskor nacitalo 10 piesní z 13 (prve tri nezobralo), po druhy krat po vypocuti celeho cd mi nacitalo nasledne aj prve tri piesne. Objednal som si cistiace CD aby som skusil vycistit mechaniku, no neviem ci to velmi pomoze. Ma niekto z vas nejaky nazor? dik za help komukolvek 8-[ \:D/

jasne, daj vymenit optiku alebo celu mechaniku

dimensionone
Auto: 318d(F31)
Kraj: Bratislavský

Utorok, 26. Júna 2012, 22:01

#-o [-o< tak tak

usoo
Autor témy

Streda, 27. Júna 2012, 08:21

Viete odporucit konkretneho cloveka resp spolocnost ktora opravy tohto typu vykonava? Resp nejake orientacne ceny? Lebo ked ma to ma vyjst nejakych 700 eur to si dam radsej uz nieco lepsie multimedialne ako obycajny prehravac cd..

acid
Auto: E60 530i 2004 MT
Kraj: Bratislavský

Streda, 27. Júna 2012, 10:02

Ako si dopadol s tym cistenim mechaniky?
Mam rovnaky problem - DVD nacita iba niektore, aj to nezobrazi vsetky adresare, na niektorych MP3 vypise cant read track/file, ...
U CD je to o kusok lepsie (predpokladam, ze to je kvoli hustote zapisu), ale tiez nechce niektore citat.

usoo
Autor témy

Streda, 27. Júna 2012, 10:30

nemam este to cistiace CD doma, budem ho mat zajtra. hned sem hodim aj ci to pomohlo a ci vobec. obavam sa vsak najhorsieho a to je vymena celej optiky lebo sa mi zda akoby bola dost leniva, resp akoby toho uz mala za sebou dost. taky trochu vojnovy veterán.. mp3 som v tomto type autoradia ani neskusal radsej ked som (ne)pocul to ako hraju niektore cd.. :roll: ](*,)

usoo
Autor témy

Streda, 27. Júna 2012, 11:08

ice.blade napísal:
cistiace cd pomoze len v 5% pripadov :) najlepsie je vymenit optiku

vies mi aj odporucit niekoho kto by toto mohol robit a dat orientacnu cenu do placu nech si to viem predstavit? s tymto som sa este nestretol :shock: dakujem moc

usoo
Autor témy

Pondelok, 2. Júla 2012, 19:05

nikto z vas nepozna nejaku spolocnost pripadne cloveka ktory vie pracovat s optikami, resp ich vie vymenit? ](*,) :shock:

MateX3
Auto: firemné :-)

Pondelok, 2. Júla 2012, 19:16

usoo napísal:
nikto z vas nepozna nejaku spolocnost pripadne cloveka ktory vie pracovat s optikami, resp ich vie vymenit? ](*,) :shock:

ujo gogle ich pozná neúrekom.

usoo
Autor témy

Pondelok, 2. Júla 2012, 20:08

ujo google mi nenasiel nikoho kompetentneho, iba reklamy na rozne multimedialne stanice za stovky eur :/

MateX3
Auto: firemné :-)

Pondelok, 2. Júla 2012, 20:20

usoo napísal:
ujo google mi nenasiel nikoho kompetentneho, iba reklamy na rozne multimedialne stanice za stovky eur :/

http://www.groupelectric.sk/

(toto nie je reklama, firmu nepoznám)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní