... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
voloda
Auto: 635csi ´87
Kraj: Košický

Re: e39 klucka dveri

Utorok, 26. Júna 2012, 07:24

Rudo ZM ma pravdu, da sa to aj bez rozoberania tapacira, ale ked to clovek nevidel bez tapacira tak to pojde tazko. Najvacsi problem je, ze nie kazda poistka, resp. ten pliesok co ju drzi, je rovnako zahnuta. Ked som menil zadnu klucku tak poistka isla lahucko, no soferovu som nemohol pohnut. Ale ako hovori jeden kamarat "co nejde silou, ide este vacsou" takze nakoniec povolila.

Na zaver len chcem poradit, zoberte striekacku, nasunte na nu nejaku tenku hadicku (najlepsie z infuzie, ale to asi nema kazdy doma), strcte ju co najhlbsie hore do zamku (teraz to nemyslim dvojzmyselne :wink: ) a nejakym olejom to premastite. Tie klucky sa preto lamu, lebo rokmi sa mazivo "strati" a otvaraju sa tazko, po premasteni idu lahucko a mne napr. soferova (co som myslel ze uz to ma za sebou) drzi do teraz a ide najlepsie zo vsetkych. Este som zistil (bohuzial na vlastnej kozi), ze zvyknu praskat aj tie vnutorne ramceky do ktorych sa klucka zasuva, vtedy klucka chyta celkom na konci a je potrebne nou dost trhat aby sa dvere otvorili, nasledok nemusim opisovat. Premazanie podla mna pomoze celemu systemu... :bmwball:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní