... všetko o BMW ...
usoo napísal:Zdravim ludia,
som na fore novy, no hladal som podobnu temu ktora by vyriesila moje trable s autoradiom v mojom aute, no nenasiel som vhodne riesenie. Problem je v tom, ze mi auto nezerie temer ziadne CD, doteraz mi prehralo z jedneho napaleneho cd po cca 2 minutach nacitavaniach asi 5 pesniciek, dalsie nie, originalne CD mi precitalo len jedno jedine, no len tri krat, potom uz vypisalo ze sa neda medium citat. Cize ma problem aj s napalenymi, aj s originalnymi CD. Neviem ci tam je chybny laser resp. ako toto zistim, na nete som nenasiel ani ze by niekto predaval taketo radio aby som ho vymenil, original od bmw by bolo asi dost slusne drahe.. Vedel by mi niekto pomoct ako zistit co tomu je, resp nepozna niekto kto by bol schopny sa na to pozriet, pripadne opravit alebo nieco take? Smrdi mi to HW problemom a nie updatovanim iDrive. No mozno sa mylim, auto mam len deviaty den a passat predtym mi to logicky nerobil a poslusne vsetko papal.
Nepotrebujem ani mp3 v radiu, staci aj .wma format, kludne si pesnicky napalim, len nech mi to radio aj precita, z radii mi zacina uz sibat.
Dakujem za kazdu radu a vsetkym zelam pekny den :)
usoo napísal:Update: dnes mi zobralo jedno originalne cd. najskor nacitalo 10 piesní z 13 (prve tri nezobralo), po druhy krat po vypocuti celeho cd mi nacitalo nasledne aj prve tri piesne. Objednal som si cistiace CD aby som skusil vycistit mechaniku, no neviem ci to velmi pomoze. Ma niekto z vas nejaky nazor? dik za help komukolvek![]()
ice.blade napísal:cistiace cd pomoze len v 5% pripadov :) najlepsie je vymenit optiku
usoo napísal:nikto z vas nepozna nejaku spolocnost pripadne cloveka ktory vie pracovat s optikami, resp ich vie vymenit?![]()
usoo napísal:ujo google mi nenasiel nikoho kompetentneho, iba reklamy na rozne multimedialne stanice za stovky eur :/