Streda, 20. Júna 2012, 01:58
Ahojte
zacalo to okolo obeda, bolo dost horko, auto cely cas na slnku, otocim klucik, nabehnu kontrolky, v pohode nastartujem no svietia obe kontrolky DSC, prejdem par km, zastavim, skusim vypnut vytiahnut klucik nastartovat ci to nezmizne, zmizlo, ato sa javi uplne v pohode ked odrazu rucicka teplomera sa pretoci z vlaznej modrej na cervenu a auto same zhasne, svietia akoby kontrolky zadnych svetiel alebo hmloviek (nikdy predtym som to nevidel ze by to svietilo, ani som nevedel ze tam taka kontrolka je) a rucicka teplomera je v maxime, po chvylke sa rucicka teplomera vrati na povodnu hodnotu, otocim kluc vytiahnem skusim znovu natocit, nenabehnu ziadne kontrolky, nic, starter ide, no motor nenabehne, vystupim, zamknem odomknem ci nahodou imobilizer... no nic, problem pretrvava, nahodili sme lano, tahame auto, a len tak som skusil natocit, ze ci nepojde, a vsetko ok, akoby sa nic nestalo, nabehli vsetky kontrolky, natocil uplne v poriadku, a domov som dosiel sam, no po par dnoch ked som prisiel do servisu nech to pozru, ten isty problem, ani mechanik nevie co to moze byt, pocitac mu nevyhodil ziadnu chybu...
ak viete pomoct s tymto hlavolamom tak vas prosim napiste, samozrejme, ked budeme vediet co to bolo, a bude to opravene, napisem co to bolo pre lahsie riesenie v buducnosti, zatial dik