... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 255
obchodna sekcia

snapshot
Auto: E34 525TD
Kraj: Trenčiansky

Re: Cestný piráti... (Octávie a pod...)

Streda, 20. Júna 2012, 12:12

Pracujem v auparku a nastupoval som do auta pred auparkom, kde pre mna prisla zena samozrejme sa dala co najviac na krajnicu, cesta sirkoa, vystrazne zapnute a auta namju problem. Jediny problem mal chlapik na alfa romeo kde mi este stihol cez siber ukazat prostrednik. Samozrejme na znacku STOP nereagoval a hned ho tam ja pani policajti riesili.

Ale samozrejme inych neprijemnych situacii na cestach
realita: BMW E34 525TD 100kW Alpinweiss
Ex: Skoda Favorit 136L LPG - Lenga odisla z mojej garaze, nech ta sila 43kW sprevadza, young padavan

Užívateľov profilový obrázok
johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Streda, 20. Júna 2012, 12:30

15.6.to bolo v krimi novinach :) uplne skoro na konci :)
E36 compact 316i           (||||)(||||)

JFaudio
Auto: 335i e92
Kraj: Bratislavský

Streda, 20. Júna 2012, 13:46

ViktorDDD napísal:

tak to by som ťa poriadne nasral lebo tu u nás vzhľadom na stav ciest v okolí nie som ochotný ísť viac ako 70km/h bolo by to na úkor podvozku a za mnou môžu aj trúbiť mám ich . . .
zas keď je normálna cesta tak nemám dôvod neísť 90-100
na octávkárov mám alergiu aj ja, hlavne keď dajme tomu obehnem nejakú aviu a potom voľne zrýchľujem z tých 60 na 90-100 a on ma vtedy začne obehovať samozrejme na 5ke lebo že tá 1,6ka to utiahne a ide popri mne aj 10s a ukazuje mi zaujímavé veci s pravou rukou lebo nemá nato aby ma obehol hoci idem len 90 . . .

Hovorim o vodicoch ktori idu konstantnou rychlostou za akychkolvek podmienok....ti su naj :thumbup:
https://project-f.sk
Autokozmetika PROJECT-F - vyrobená s láskou na Slovensku

Milosss

Streda, 20. Júna 2012, 14:54

POLGY! napísal:

Definuj,, ja som nikoho nezotal,, ani len skoro,, a nikto na mna nevystúpil,,hmm :-k

Veľa čiernych 540i po NM veru nejazdí, zrátal by som ich na presne 1 kus. Cesta do Čachtíc, mierny kopček, neprehľadný horizont, oproti zrazu modrá Audi tuším A6, chlapec asi zaspal keď to švihol na 3 kontry volantu do jarku či?
Nur Original ist Legal.

POLGY!
Auto: BMW 540i E39

Streda, 20. Júna 2012, 19:06

Milosss napísal:
Veľa čiernych 540i po NM veru nejazdí, zrátal by som ich na presne 1 kus. Cesta do Čachtíc, mierny kopček, neprehľadný horizont, oproti zrazu modrá Audi tuším A6, chlapec asi zaspal keď to švihol na 3 kontry volantu do jarku či?

Jj, viem co myslis, ale bolo to inak,, predomnou bolo auto s privesnym vozikom, tak si hovorim nebudem sa za nim trepat,, pozrem, cesta volna,, obieham,, stale vsetko pohoda, v tom oproti audi vychadza na kopcek,, idem sa zaradovat do mojho pruhu,, vsetko pohoda,, ALE,, chlapec v audi sa asi lakol alebo co,, prudko skoci na brzdu,, ABS nefunkcne a zabrzdilo mu len lave koleso,, samozrejme do smyku a trhlo ho do protismeru,, v tom case som uz bol ja vo svojom jazdnom pruhu,, a pozeram kam to strhnem,, nakoniec pustil brzdu a strhol to do svojho jazdneho pruhu ale to uz isiel smykom do jarku.. Tam bolo miesta aj na predbehnutie dvoch aut, nie len jedneho ale ani vo sne by ma nenapadlo, ze by volakto takto zazmetkoval,,,

A nevystupil na mna,, zastavil som, ked som vydel, ze je ok a vonku z auta zavolal som babyke, ze sa zdrzim a isiel som za nim..

Musim podotknut, ze samozrejme moja vyna bola v tom, ze odkedy su tam zrusene kolajnice je tam plna ciara, ten horizont je prehladny dost, pokial obiehas hned od spodu..
BMW E30 1.8i - EX 2000
BMW E36 1.8is - EX 2001
BMW E36 2.0i - EX 2008
BMW Z3 Roadster EX 2010
BMW 540i E39 Manual

Milosss

Streda, 20. Júna 2012, 19:25

Takže žiadne finančné kompenzácie pre neho? presnú situáciu si už nepamätám, pamätám si len teba ako si prudko zatočil do svojho pruhu a Audinu jak tancuje na ceste a sa čudujem že to v tom jarku ne.ebol do smrčka alebo sa neprevrhol cez búdku.
Ale ten horizont je každopádne zrádny, viacmenej jak skoro celá cesta do dediny, ktokoľvek ide odtiaľ 90 do mesta, tak má čo robiť aby to zabrzdil, ak ty obiehaš.
Nur Original ist Legal.

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Streda, 20. Júna 2012, 19:44

na taketo veci je dobry blackbox, alebo aspon natacanie cesty mobilom..
tu cestu poznam aj ja.. normalny clovek tam prave chodieva 70-80 (GPSkovych) lebo je to cele take .. nikdy nevies co sa to zobrazi za obzorom..

rebuss
Auto: Efko
Kraj: Košický

Streda, 20. Júna 2012, 21:57

jeden z mojich naj kamosov je tiez ochcavkar a furt ho za to jebem jak kkta, ze ako jazdi, od kedy ma octaviu tak nemoze vystartovat z miesta aby nespravil "hrabaky" aby nedal aj najmensi vyjazd z parkoviska na rucnej, aby po celom meste nejazdil na 2-jke aby ho bolo pocut, roztiahne to aj na parkovisku pred obchodakom na 60kmh a potom si spolujazdci jebu hlavy o palubovku lebo musi chvalit nove dierkovane brzdy, kazde auto je pre neho vyzvou na obiehaci manever, vidi na parkovisku(v snv pod tarcou) ako autoskolaci skusaju kuzelky tak musi sa k nim vjebat aby ukazal ze vie rychlo mysickovat. Jak maly chlapec a to ma vodicak snad 10 rokov a odjazdene 5 krat viac ako ja :roll: Octavie menia osobnost ludi horsie ako drogy a alkohol :roll:
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

mexican
Auto: modré géčko

Štvrtok, 21. Júna 2012, 06:18

Som zvedavý čo to so mnou spraví, keď sa mi raz dostane Ochcávka do rúk :mrgreen:
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

POLGY!

Štvrtok, 21. Júna 2012, 06:58

Milosss napísal:
Takže žiadne finančné kompenzácie pre neho? presnú situáciu si už nepamätám, pamätám si len teba ako si prudko zatočil do svojho pruhu a Audinu jak tancuje na ceste a sa čudujem že to v tom jarku ne.ebol do smrčka alebo sa neprevrhol cez búdku.
Ale ten horizont je každopádne zrádny, viacmenej jak skoro celá cesta do dediny, ktokoľvek ide odtiaľ 90 do mesta, tak má čo robiť aby to zabrzdil, ak ty obiehaš.

Finančne som mu to kompenzoval, lebo za každých okolností by som bol ja na vyne, lebo som obiehal cez plnú, a z vydenia sme sa obaja poznali, takže aj napriek všetkému som sa ja k nemu aj on ku mne správali nadmieru slušne..
Túto cestu chodím 5-10x za den a poznám ju lebšie ako vlastnú postel, a viem presne čo si môžem dovolit,, ale priznám sa na tomto mieste už velmi málo obieham,, bojím sa toho, že náhodov zase natrafím na niekoho kto sa zachová ako chalanisko v audi a može to dopadnút horšie..

Vela krát som zažil aj ja, že som vybiehal na ten kopček smerom do mesta (a to tam nechodím 90 ale tak cca 110-120) a oproti auto v obiehacom manévri,,, takže ja na brzdu,,,, trochu viac k pravej krajnici a s prehladom riešená situácia..
Naposledy upravil/-a POLGY! v Štvrtok, 21. Júna 2012, 08:24, upravené celkom 1 krát.
BMW E30 1.8i - EX 2000
BMW E36 1.8is - EX 2001
BMW E36 2.0i - EX 2008
BMW Z3 Roadster EX 2010
BMW 540i E39 Manual

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Štvrtok, 21. Júna 2012, 07:54

ranne extempoooore.... komplexak na Hyundayi Atos, mydlova krabica na kolieskach z legendarneho Sobi 20. Na cistej volnej ceste som ho predbehol (on asi tak 80-90 a ja nieco cez 110, podotykam v AT, kde je 100 povolena) a v tom zacal tlacit na pilu a drzat sa ma aj pri 130. To je OK, ale dobehol som traktor s vleckou a pred nami zakruta do ktorej nevidno. Tak co uz, brzda a spomalit na 30 :x Ale AtosInterceptor nieeee, vjebe sa predbiehat mna aj traktor. Nemal sancu nieco vidiet! Komplet ruleta, loteria... nechapem takychto ludi. Ak by sa aj zachlomazdil, tak mu treba debilovi, ale co ten co pojde oproti?! ](*,)

samozrejme ze o 10sekund neskor som traktor obehol a pred nim aj jeho, zas sa jebajuc 80.... ](*,)
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

mexican
Auto: modré géčko

Štvrtok, 21. Júna 2012, 08:02

Mal chlapec aspoň slovenské značky, alebo to bol rakúsky matadór?
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

POLGY!

Štvrtok, 21. Júna 2012, 08:17

salat napísal:
ranne extempoooore.... komplexak na Hyundayi Atos, mydlova krabica na kolieskach z legendarneho Sobi 20. Na cistej volnej ceste som ho predbehol (on asi tak 80-90 a ja nieco cez 110, podotykam v AT, kde je 100 povolena) a v tom zacal tlacit na pilu a drzat sa ma aj pri 130. To je OK, ale dobehol som traktor s vleckou a pred nami zakruta do ktorej nevidno. Tak co uz, brzda a spomalit na 30 :x Ale AtosInterceptor nieeee, vjebe sa predbiehat mna aj traktor. Nemal sancu nieco vidiet! Komplet ruleta, loteria... nechapem takychto ludi. Ak by sa aj zachlomazdil, tak mu treba debilovi, ale co ten co pojde oproti?! ](*,)

samozrejme ze o 10sekund neskor som traktor obehol a pred nim aj jeho, zas sa jebajuc 80.... ](*,)

To to som zažil predčerom v NMnV pred cintorínom s-íčková zákruta smerom do čachtíc (ak to tam niekto pozná, vie) a chlapec sa tam za tou školkou či čo to tam je pustil obiehat autobus, nemal ani najmenšiu šancu vidiet či niečo ide oroti alebo nie,,,,, ja som bol za ním takže brzda a pozeral som čo sa bude diat..
BMW E30 1.8i - EX 2000
BMW E36 1.8is - EX 2001
BMW E36 2.0i - EX 2008
BMW Z3 Roadster EX 2010
BMW 540i E39 Manual

dierik1
Auto: BMW e46 320D Touring
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 21. Júna 2012, 09:59

v sobotu cestou z roboty obchvat okolo H.Štubni predo mnou biela astra combi celou cestou do 110km tak ho reku pred serpentínami predbehnem aby ma nebrzdil aj na K.Bane ked ma uvidel v spätnom začal pridávať ,ale zbytočne :wink:
držal sa ma potom silou mocou a ked sme dobehli kamión lepil sa na mňa ako idiot,medzi tým nás dobehol aj pepa čech na ceedke a keď sme sa konečne vyštverali na kopček pred turčekom hneď sa chytili predbiehať v takom mieste kde ani ja nikdy nejdem a to tam poznám ako svoju dlaň ( nikdy nevieš aký týpek ide oproti :smile: ) trochu som ešte spomalil čakal čo príde . boli taký prije...ný že sa skoro vybúrali navzájom ,lebo obaja naraz a samozrejme bez smerovky ](*,)

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Štvrtok, 21. Júna 2012, 10:01

bol to slovensky matador, znacka DS ktorych tu teraz jazdi kopa, lebo chodia na pole zbierat zemiaky, sparglu a okopavat repku alebo co. Podla hlineneho maskovania exterieru by to aj sedelo...

inac raz som to uz zazil, takto sa vydal geroj na mazde 3 predbiehat nakladiak s vleckou pred S-ickom cez ktore nevidno. Lenze ja som bol asi 50m za nim a videl som cez kriky svetla. (Skusil som ho upozornit dialkovymy, ale nepomohlo) Stiahlo mi rit, zaprel som sa do volantu, noha pripravena na brzde a cakal som ktorym smerom sa budem musiet uhybat... chlapcovi sa auto z protimeru vyhorilo fakt v najhorsej chvili (pravotociva a vynoril sa spoza kamiona) a nastastie mal dobru reakciu, strhol riadenie dolava a vletel do pola. Mal stastie jak svina, trafil jedinu medzeru medzi stromami co tam bola a cesta nebola viac ako 30-50cm vyssie ako pole, bez jarku. Jeho mazda poskakovala po poli, kolesa mu lietali v blatnikoch asi az na dorazy a bolo vidno ze nechape a predychava.... mal stastie, lebo oproti v Corse isla baba aj s detmi vzadu a to by som nechcel vidiet.

Odvtedy mam jednu zasadu. Predbiehat len ked je naozaj nulove riziko. Ziadne: "to stihnem, to by sa musel niekto vynorit v 150ke aby som nestihol", "toto by som mal dat, nevyzera ze je blizko" a podobne ... nula, cista nula, ziadny priestor na riziko. Lebo statistika je neuprosna. Poviete si ze sanca ze to nedate je 1%? Fajn... zo 100 predbiehani jedno nedate! ... a ruku na srdce, ti co jazdia gulami a nie rozumom, kolko krat ste si povedali ze "toto musim" aj ked to vyzeralo na 20-30% ze to nedate a aj tak ste predbiehali? Pokusate stastenu.... a raz to nevyjde.
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 255

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 231 neregistrovaných