... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

Karasko
Autor témy
Auto: BMW 530d M-packet
Kraj: Bratislavský

Re: Vybracia auta

Streda, 20. Júna 2012, 22:36

tak v servise som hovoril ze kde vsade mozu bit problemy kvoly tomu traseniu...
po dalsiej diagnostike ma ubezpecoval ze tam problem neni auto slape ako hodinky ma vykon vsetko ok.
tak na moju zodpovednost som mu dal vymenit cerpadlo a nic len som lahsi o 220 euro.....
a nevie mi s tim dalej pomoct.

prosim vas ten konektor alebo cidlo na konektore je kde presne alebo jak to vyzera bo neviem ako dalej s tim .

ono ta vibracia a cudny zvuk raz su a raz nie ale vecsinom ano a vzdy len ked zaradim D.
aj simeringy su ok .
ale pre istotu zmenim aj servis diky moc

hakker
Auto: E39 Touring
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 21. Júna 2012, 10:44

dlo ako som pisal vyssie na spodku bolo take sitko ale take zadrbane ze asi zhorelo koly tomu ze nestacilo tahat dcera som bol pre konentor v NR cestou tam auto stale slo ako keby na 5 valcou..ale cestou spat sa mi stala taka vec ze v meste mi babenka skocila na prechode na csestu pritom ani len nepozrela ci ide daco alebo nie...este som ju dobre zjebal..a poriadne som mu nalozil ale fakt ze poriadne no a od vcera motor ide ako hodinky zase... tak mi to je zahada ako co sa mohlo stat zajtra menim este palivovy filter....a uvidime...
ale zas mam iny problem hrkoc emi zadna dosticka...normalne tam mam taku volu ze ked prejdem cez neronvosti tak to hrkoce ako keby sa mi islo auto rozpadnut

Karasko
Autor témy
Auto: BMW 530d M-packet
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 21. Júna 2012, 19:30

vsetky tie veci co ste mi radi mam v poriadku .robil mi aj diagnostiku atd.
auto ide ma vykon vsetko ok.tak som na moju zodpovednost dal vymenit cerpadlo bo uz na to nemam nervy samozrejme nic len som lahsi o 220 eur.
nic skusim este jeden BMW servis v sobotu ked nic tak to auto ide do najblizsiej rieky....

pocul som ze by to mohol bit daky filter na prevodovde...je to mozne?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných