... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

samozrejme plus nejaké to euríčko každý utratíme za občerstvenie
 samozrejme plus nejaké to euríčko každý utratíme za občerstvenie   

Nedáme si nejakú spoločnú akciu aj mimo parkoviska resp. letiska?
 Nedáme si nejakú spoločnú akciu aj mimo parkoviska resp. letiska?   

Myslim si ze je to fajn :) Dajte vediet aby som zarezervoval chatu
 Myslim si ze je to fajn :) Dajte vediet aby som zarezervoval chatu   Co sa tyka hudby to zabespecim a tak kedze som DJ
  Co sa tyka hudby to zabespecim a tak kedze som DJ   
   Ostatne na vas :) Dostupnost autami je tam taka ze ja som tam v zime pod ladom dosiel na E30
 Ostatne na vas :) Dostupnost autami je tam taka ze ja som tam v zime pod ladom dosiel na E30  

Sorry Hazo
 Sorry Hazo   
   dúfam, že mi odpustíš
 dúfam, že mi odpustíš  

noo a ja by som frajerku zobral keby nebola jediná
 noo a ja by som frajerku zobral keby nebola jediná 

Adam_BA napísal:to s tým chlastom je dobrý postreh maikinoo a ja by som frajerku zobral keby nebola jediná
takžee počkáme kým sa Alex vyjadrí aké sú tam možnosti
 viete ako to myslim :)
 viete ako to myslim :) o tyzden neskor keby sa dalo
 o tyzden neskor keby sa dalo

Je tam nejake jazero ale či na kupanie to neviem
 Je tam nejake jazero ale či na kupanie to neviem  A j aby som v chate určite nebol skorej by som bol stale vonku čill pri grile :) Pozistujem a dam vediet :)
 A j aby som v chate určite nebol skorej by som bol stale vonku čill pri grile :) Pozistujem a dam vediet :) ak je to dozvuková chata tak sa mi zdá 300€ dosť. týždeň po by to bolo aj pre mňa lepšie. a riešiť nejakú inú voľnú chatu teraz na leto je asi neskoro.
 ak je to dozvuková chata tak sa mi zdá 300€ dosť. týždeň po by to bolo aj pre mňa lepšie. a riešiť nejakú inú voľnú chatu teraz na leto je asi neskoro. Dneska som am bol vsetko nafotit a zistit a je to NULA BODOV ZLE PODMIENKY OTRASNE TO VYZERA
 Dneska som am bol vsetko nafotit a zistit a je to NULA BODOV ZLE PODMIENKY OTRASNE TO VYZERA 
 a vyspime sa v aute
 a vyspime sa v aute  alebo si odbehneme domov na noc
 alebo si odbehneme domov na noc