čo to je za čidlo vedľa termostatu ? mám ho odpojené....a ked som ho zapojil tak auto vobec nešlo do otáčok a nemalo ťah
spredu na motore . Na lavo od termostatu čiže smerom na spolujazcovu stranu je len jeden jediný kabel a ten ide na prietokomer vzduchu. Ak ho maš odpojený a po zapojení auto stratí tah tak ho maž zlý. Toto je najbežnejšia "oprava" prietokomera na TDS.
jj presne to ...je to odpojené....a ked som to zapojil...tak som to chcel zaparkovať niekde na šrotovisku ...koľko to zhruba stojí ? a pod akým názvom to mám hľadať? snímač prietoku vzduchu ? ...a má ten snímač nejaký vplyv na výkon ? alebo kultivovanosť chodu motora..alebo tak niečo ?
Cenu si pozry na BMW fans alebo v hociakom internetovom obchode alebo aj tu na klube to možno niekto predava nové. Volať sa to môže : -váha vzduchu -prietokomer -snimač nasavaneho množstva vzduchu
dá sa aj vyčistiť ? že by som ju skusil najprv vyčistiť nejako ? ako to vyberiem..pozeral som..sa tam aa.. ved k tomu nie je žiadny prístup takmer..musím niečo dať dole aby som sa k nej dostal ?