... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
johnyfly1 napísal:moja 316i ma 75 nechces?

... a popripade posli svetla
 ... a popripade posli svetla 

Aj tak je nezmysel ist 130 do kopca + k tomu chces mat spotrebu jak jawa 21. Totalne nerealne, k tvojej cenovej relacii mozem len povedat ze do 1000€ zozenies len nejaky vychcany srot. Vrazis do toho 2000€, potom zacnes s bodykitmy a somariny vymyslat. Kup si 1.6, akurat pre teba. Nejazdi ako sumacher, nato mas okruh, ak mas peniaze na pokutyy tak v pohode, nic nemam proti
 Aj tak je nezmysel ist 130 do kopca + k tomu chces mat spotrebu jak jawa 21. Totalne nerealne, k tvojej cenovej relacii mozem len povedat ze do 1000€ zozenies len nejaky vychcany srot. Vrazis do toho 2000€, potom zacnes s bodykitmy a somariny vymyslat. Kup si 1.6, akurat pre teba. Nejazdi ako sumacher, nato mas okruh, ak mas peniaze na pokutyy tak v pohode, nic nemam proti 
.borIS. napísal:e36 je na zaciatok urcite dobra volba. Ja som bol zhruba rok a pol dozadu v podobnej situacii a kupil som e36 coupe 318is. Spotreba je na tom celkom prijatelna a z brigady sa to auto da v pohode uzivit a okrem veci ktore treba menit na kazdom aute (oleje, filtre...) som nemusel investovat nic. Takze na e36 nedam dopustit
 Len netreba jazdit ako blazon a jazdis si za 6L s 143 ponikmy pod kapotou
 Len netreba jazdit ako blazon a jazdis si za 6L s 143 ponikmy pod kapotou  Len musis strafit ten spravny kus, obzeraj sa tu po fore alebo popripade cz bmwklub, urcite nekupis nejaky srot
 Len musis strafit ten spravny kus, obzeraj sa tu po fore alebo popripade cz bmwklub, urcite nekupis nejaky srot  Ak budes kupovat TDs, nezlakni sa cifry 350k + km, na ten motor to je akurat tak zabeh
 Ak budes kupovat TDs, nezlakni sa cifry 350k + km, na ten motor to je akurat tak zabeh