myslim ze to miesto je idealne pre vacsinu smerov a aj to parkovisko je dost velke. len je este otazne kto vsetko pojde, ci niekto pojde. asi by sme si mohli dat zase niekede stretko cez vikend trochu pokecat pripadne sa trochu vysantit na motokarach
ja sa zatial na motokary nechystam, ale Dobra Niva je dobry napad. a osobne sa pohravam s myslienkou ist trochu skor a ist po starej ceste az niekam po zarnovicu. myslim ze potial sa da ist relativne plynule a rychlo 80-90km/h.
do tej dobrej nivy by to nebol zly napad, asi pojdem, ale urcite sa nebudem motat mimo dialnice ked ju uz konecne spravili a mozme ist elegantne az do zvolena predpisovych 130(prip 200) a odtial je to uz za par. co sa tyka motokar cez tyzden ja nemam problem hocikedy v poobednych hodinach, inak nebol nikto pozriet v mlynoch na streche tie motokary?
Ja som ich bol pozrieť minulý rok, a tento rok to je určite rovnaký bordel (ak tam sú zase). Ono si už firma nosí povesť a kvalitu so sebou, trať 0 bodov, časomiera nikde...
Neviem ti povedať, ale zase kto by to zobral, koľko je motokárových firiem v NR? Jedna hnilá, hnusná, ogrcaná z Idei. Kto je tu auparkový typ a omrkne to? Ale ja tomu aj tak neverím, že by to spravili normálne a to som veľký optimista ZM sú top v okolí, nie je čo riešiť.
v nr je kratsia trat, ale zase maju silnejsie motokary(8k) ale su aj drahsi, vychadza to tusim 5€ na 7min. ale tie moravce mozeme dat nech sa este niekto pripoji a ideme