... všetko o BMW ...
Lopo napísal:Takze pani, mam problemik, s ktorym mi podla mojich skusenosti v BMW nepomozu.
Rano pridem k autu, odomknem, dam kluc do zapalovania, v horsom pripade BCcko na displeji vobec nenabehne (nabehne az tak po minute jazdy), v lepsom pripade BCcko nabehne, ale DSP polozka v menu ostane seda a nezapne sa radio (aj ked to urobim manualne, tak sa sice na displeji zobrazi radio stanica, ale nic nehra). Ak motor vypnem, auto zamknem a za minutu zopakujem, uz ide vsetko tak ako ma. Cele toto sa nestane vzdy, iba ked auto "dlhsie" stoji (10 hodin a viac napr.)
Zvlastnosti co som dalej vypozoroval. Pri odomykani mi nebliknu smerovky, vtedy uz viem ze toto bude nasledovat. Dalej ked nenecham vypinac na svetla v polohe na zapnute stretavacky (samozrejme mam automaticke vypinanie svetiel) tak sa ten interval po ktorom to urobi predlzi (aj ked auto stoji 24 hodin, tak je este ok, po 36tich sme ale zase doma).
Z tohoto celeho mi to pripada ako keby nejaky kondenzator co sa nema vybijat sa vybijal a potom nenabehli vcas veci, cize musim zapnut ele aby sa nabil a zase zamknut auto aby som zopakoval to nabiehanie a uz je to ok. Problem je ze netusim kde ten problem hladat, kedze je v tom zakomponovany alarm ktory neblika, BCcko ktore nenabehne aj DSP ktore nenabehne. Za kazdu radu budem vdacny.
Este pre info, keby to nebolo zrejme z podpisu, mam 740d 08/2000