... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

Filip123
Kraj: Trnavský

Re: E46 - Ventilátor

Utorok, 16. Augusta 2011, 22:47

Mám podobný problém ako Peter g, mohol by niekto povedať či to je tým ježkom ? :(

andrejpanacik
Auto: BMW E46 Compact
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 4. Júna 2012, 20:51

Caute dorabal som si MLT na E46tku a ta ide v pohode ... ale zrazu mi nejde ventilator kurenia display ide ale ventilator nic mohol som nieco pokazit alebo odpojit alebo tak nejak ???? dik za radu ...

Užívateľov profilový obrázok
ROBO BMW
Auto: BMW E46 330Xi
Kraj: Žilinský

Sobota, 9. Júna 2012, 11:21

peter g napísal:
na mojej e46 tiež dlhšiu dobu robilo toto kolísanie ventilátora. no a teraz sa mi už viacej krát pustil ventilátor bez toho aby bol kľuč v zapaľovaní. proste otvorím dvere sadnem do auta klúče v ruke a ventilátor sa zrazu rozbehne / nie vysoké otáčky len tak na najnižšiu úroveň / potom zrazu zastal a zase sa rozbehol. prosím o radu môže byť na vine aj v tomto prípade ten ježko ? / teda predpokladám že ježko je nejaký snímač.

Nazdar ja som mal presne to isté pred 2 týždňami. Len raz som išiel do auta a ani som ho neotvoril - baterka úplne vybitá. Všetko to robí ten JEŽKO. Otáčky kolíšu, niekedy vôbec nejde ventilátor, niekedy ide aj bez kľúčika :-))) . Nový som kúpil u MARTINA 46 a teraz všetko ide ako má. Hej ježko je snímač, je umiestnený pred radiátorom kúrenia a načítava z neho teplotu a potom ovláda celé kúrenie.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných