... všetko o BMW ...

obchodna sekcia

Daniel136
Autor témy
Auto: BMW E34 525TD
Kraj: Prešovský

"problem" radio

Štvrtok, 7. Júna 2012, 16:51

zdravim. prednedavnom som si kupil bmw e34 r.v. 10/1995 ... je v nom originalne radio nejaka bussines trieda, a trosku ma hneva ze nieje na MP3...existuje original bmw radio ktore by tam pasovalo a bolo by na MP3 alebo to musim riesit len transmitterom,lebo chcem zachovat povodny vzhlad auta...diki :)

hessy

Re: "problem" radio

Štvrtok, 7. Júna 2012, 16:57

original radio s MP3 sa pre e34 nerobilo. Jedina moznost je vymenit to za nejake ine radio ktore uz MP3 berie. Pripadne kupit original ktore je z vystupom na CD menic a potom nasledne ho ,,prerobit" aby hralo aj MP3

Daniel136
Autor témy

Štvrtok, 7. Júna 2012, 17:09

a ako sa to da prerobit? je to velmi narocne na pracu a tiez financne alebo je to otazka par korun? lebo ma nebavi pocuvat slovenske radia alebo menit stale CD na ktorom je 20 pesniciek

Užívateľov profilový obrázok
Milosss
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 7. Júna 2012, 18:01

No, myslím že Professional by mal mať výstup na CD menič, možno ho má aj Business, treba pozrieť odzadu rádia, či je šteker okrem zapojenia rádia aj druhý, taký menší štvorcový. A šupnúť tam nejaký ten Xcarlink či podobnú blbosť.
Myslím ale, že to čo más, CD rádio origo, je dosť cenené samostatne, ak chceš prehrávať cez MP3 prípadne z 3,5jacku, tak si zožeň nejaké moderné rádio, je to najjednoduchšie. Treba si uvedomiť, že je to 95ka a v tej dobe tu behali favority a skvost doby tu bola felicia s tónovanými sklami za príplatok.
Nur Original ist Legal.

Daniel136
Autor témy

Štvrtok, 7. Júna 2012, 21:54

praveze ja si to radio cenim a pasuje do interieru,preto nechcem kupovat nove blikajuce svietiace 1500 farbami... len ma trošku hneva to malo pesniciek co sa da dat na cd lebo dost chodim na dlhsie cesty a opočuva sa to rychlo. (radio pocuvat odmietam)...cize zohnat menic na CD a malo by to prehrat MP3 alebo niečo take?

sklenus
Auto: e34 524tdA

Piatok, 8. Júna 2012, 06:56

mp3 mi nežerie ani e39 v CD meniči, v e34 mám origo rádio prerobené na AUX výstup namiesto kazety a mal som v aute zapracovaný iPOD a nesťažoval som sa, kábel som mal natiahnutý tunelom a všetko vyzeralo skoro origo
oo=[ ][ ]=oo

Milosss

Piatok, 8. Júna 2012, 11:52

Tak ako vraví sklenus je to najelegantnejšie. Viem že na rádiach od VW sa dalo dorobiť výstup na 3,5jack priamo z výstupu z toho konektora na CD menič, presne prepájať piny a už stačilo len zasunúť do konektora a 3,5jack vyviesť von a bolo. A o nič si neprišiel ani o kazetu ani o CD menič, dalo sa to normálne odpojiť. Skús pohľadať možno to bude podobné aj na BMW.
Nur Original ist Legal.

Daniel136
Autor témy

Piatok, 8. Júna 2012, 16:48

super diki :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný