... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
 . Pri rozbiehaní sa ozýva buchot, ako ked nieco o nieco naráža. Do spojkového pedálu sa prenášajú razy. Čítal som už o zotrvákoch
 . Pri rozbiehaní sa ozýva buchot, ako ked nieco o nieco naráža. Do spojkového pedálu sa prenášajú razy. Čítal som už o zotrvákoch  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) , ale mne sa zda akoby to buchal výfuk, alebo uvolnený silent motora? Potom som sa započúval a mám pocit že sa to prenáša pod celým autom ten zvuk, tak ma napadla myšlienka
 , ale mne sa zda akoby to buchal výfuk, alebo uvolnený silent motora? Potom som sa započúval a mám pocit že sa to prenáša pod celým autom ten zvuk, tak ma napadla myšlienka   , či to nebude kardaň. Chcem sa teda opýtať, keď vleziem pod auto, ako zistím, či je to ten kardaň? Treba tym pohýbať, alebo? Prípadne kto sa s tým stretol, prosím nejaku reakciu, zatiaľ dik chlapci
 , či to nebude kardaň. Chcem sa teda opýtať, keď vleziem pod auto, ako zistím, či je to ten kardaň? Treba tym pohýbať, alebo? Prípadne kto sa s tým stretol, prosím nejaku reakciu, zatiaľ dik chlapci   
 Joker-JBL napísal:je ten buchot v pravidelných intervaloch podla otačok alebo lubovolne??
moze to byt aj hardy spojka

TT-SIMIK napísal:na piču spojka a zotrvak vie urvat kluku na 4 valci......