... všetko o BMW ...

reklamne predmety bmwklub.sk

Miki 525
Autor témy
Auto: BMW E39 525 TDS
Kraj: Nitriansky

Nastavenie rozvodov

Piatok, 18. Mája 2012, 18:15

Páni potrebujem poradit kto sa zaobera v okoli Levic s vymenou rozvodou a nastavobanym predvstreku na 525 tds potrebujem niekoho kto vie co s tym ma robit a nie kto si mysli ako sa to robi lebo to si rovno mozem spravit aj ja prosto do 2000 otacok to je nejake lenive a za tepla tazko startuje :( a tu je okolo toho pisane dost vela ale ja potrebujem niekoho kto vie co stym lebo ja sa do toho nejak bojim pustit

Užívateľov profilový obrázok
luky2208
Kraj: Prešovský

Re: Nastavenie rozvodov

Streda, 6. Júna 2012, 19:10

Miki 525 napísal:
Páni potrebujem poradit kto sa zaobera v okoli Levic s vymenou rozvodou a nastavobanym predvstreku na 525 tds potrebujem niekoho kto vie co s tym ma robit a nie kto si mysli ako sa to robi lebo to si rovno mozem spravit aj ja prosto do 2000 otacok to je nejake lenive a za tepla tazko startuje :( a tu je okolo toho pisane dost vela ale ja potrebujem niekoho kto vie co stym lebo ja sa do toho nejak bojim pustit

Netreba stým nič len to nastaviť. Ak nemaš ani potuchy kde čo v tom motore je a ako to spraviť tak sa do toho ani nepuštaj :wink: .
navody-a-manualy/zoznam-vsetkych-foto-navodov-t12844.html
otvor kapitolu E36-nastavenie rozvodov a aj ako vybrať čerpadlo na TDS a podla toho zvaž či sa na to dáš :wink:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných