... všetko o BMW ...
Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL
 Chcel by som len poradit konkretne ohladom tohto auta. Diky moc
   Chcel by som len poradit konkretne ohladom tohto auta. Diky moc 
											 . Majiteľ sa o to dobre staral
 . Majiteľ sa o to dobre staral   . Moja je o 1000€ drahšia, má cez 234.000km (ale km u tohto typu auta maj u prdele) , je to ročník 2004, ale tá moja má väčšiu výbavu a maximálne sa o ňu starám :) . Ale ak si si hento tam vybral, tak neváhaj
 . Moja je o 1000€ drahšia, má cez 234.000km (ale km u tohto typu auta maj u prdele) , je to ročník 2004, ale tá moja má väčšiu výbavu a maximálne sa o ňu starám :) . Ale ak si si hento tam vybral, tak neváhaj  

To čo ušetrí na diesle vrazí do servisu :) . Však to poznáte :) . Ak sa bojí O-krúžka, tak nech ide do 735i alebo do 730i, takú mám momentálne tiež na predaj, keby dakto chcel :) . Chlapec by si to dal do plynu a je vybavené
  To čo ušetrí na diesle vrazí do servisu :) . Však to poznáte :) . Ak sa bojí O-krúžka, tak nech ide do 735i alebo do 730i, takú mám momentálne tiež na predaj, keby dakto chcel :) . Chlapec by si to dal do plynu a je vybavené  

PetoK napísal:Bral som to od sukr.predajcu, mal som stastie ze som nasiel auto od prachateho majitela ktory nemal problem auto poriadne servisovat v BMW a dat mu vsetko co treba... prepis rataj cca 500e navyse... ak chces podrobnejsie ozvi sa ss...
Na slovensku sa predavaju v podobnych cenach vecsinou sroty... a ked uz je auto top, stoji nehorazne eee...