... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Spyder
Autor témy
Auto: BMW E46 330d
Kraj: Bratislavský

[E46 330d] seda mys :)

Nedeľa, 3. Júna 2012, 23:22

Caute klubaci, tak som sa rozhodol ze sa tiez podelim so svojim 4-kolesovym tatosom :) Auticko som doviezol zaciatkom roku 2011 z Nemecka, povodne sa islo po krasneho cierneho trojlitra v M-pakete, avsak ked sa ukazalo ze ku autu nie su papiere, a predajca - pochybny Turek - ich sluboval dalsi den poslat postou, zacali sme sa obzerat po nahradnom aute. Nasli sme tuto sedu 135 kW trojku vo vybornom stave, ku ktorej nemecky predajca prihodil este 4 M-kove elektrony na zimnych gumach (tie boli vsak uz iba na dojazd), a islo sa domov. Uz stacilo len prihlasit na slovenske papiere, vymenit olej a filtre a hura jazdit. Este nikdy predtym som nemal BMW, ale poviem vam, ze pocitu sediet v tom aute sa nevyrovna nic. Mam ho uz vyse roka a stale som z neho rovnako nadseny a "radost z jazdy" nevyprchala ani o kusok. Prave naopak, teraz som uz s autom viac zzity, viem co od neho mozem cakat, mozem si viac dovolit a uzivam si to este viac. Tomu pocitu, ked vas zadny nahon "tlaci do chrbta", sa nevyrovna nic :smile: Aj u dizlakov to bola moja premiera, ale takisto spokojnost - "táhne vocpoda" jak sa patri, a ten traktorovy zvuk 6 valca na volnobehu, alebo piskanie turba pocas jazdy - impozantne :D

Teraz k samotnemu autu: 330d 135 kW, rocnik 2003, vybava: sportovy podvozok, xenony, aut. klima, velka navigacia, polokozeny interier, sportove sedacky, multifunkcny volant, dazdovy a svetelny senzor, parkovaci asistent, stmavovanie spatneho zrkadla.

Zatial som na aute menil vzadu kotuce+dosticky+pakne rucnej brzdy, vpredu dosticky. Inak vsetko v povodnom stave :) Po dovezeni svietil na tachometri udaj 120 tis. km, teraz je tam nieco pod 140 tis. Priznam sa, ze som sa autu nemal zatial cas moc venovat, teraz by sa to vsak malo zlepsit a ako prve mam v plane dat dozadu folie :smile: Rozmyslam aj nad angels eyes, neviem ale, ci by som ich dokazal sam nainstalovat :? (v tomto som trochu ako zena, do aut sa moc nevrtam :D ). Este uvazujem aj nad 18tkami elektronmi - styling 135.

Samozrejme za ten rok aj nieco co auto beha po slovenskych cestach trosku stratilo na svojej cukrikovosti: debil s dodavkou sa nevedel vytocit v uzkej ulicke a tak mi zobral zadny blatnik. Je to sice len taky mini skrabancek/preliacenina, ale riadne naserie. Takisto po oboch stranach uz su vidiet znamky od cudzich dveri :? (dalsia demencia ludi). No a najcersvejsia zalezitost su ukradnute tri zo styroch chromovych ventilov na kolesach ](*,) To asi nikdy nepochopim.
Prílohy
IMG_0133.JPG
IMG_0147.JPG
IMG_0152.JPG
IMG_0124.JPG
IMG_0118.JPG
IMG_0119.JPG
IMG_0141.JPG

nadro
Auto: BMW E46 320 touring
Kraj: Žilinský

Re: [E46 330d] seda mys :)

Pondelok, 4. Júna 2012, 21:00

Vitaj tu medzi nami a nech Ti auto robí aj naďalej radosť.
Dano 0905/571254
pribehy-nasich-aut/krakow-a-nova-rozpera-t57331-600.html
v ponuke rozširovacie podložky na všetky typy BMW

technacikk
Auto: e60 530d e83 3,0i
Kraj: Prešovský

Re: [E46 330d] seda mys :)

Pondelok, 4. Júna 2012, 21:41

správna volba =D> 6 valec je 6 valec poznám to :twisted: blahoželám k Baworačiku vela štastnych kilometrou :wink:
BMW e60 530d Titangrau Metallic + M-paket + chip tuning :)
BMW e83 3,0i
EX:
BMW e60 530d Orientblau Metallic
BMW e46 330d M-paket II
BMW e46 330d
BMW e39 520i

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných