... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Demkowicz
Auto: E46 323 Ci cosmo
Kraj: Prešovský

Re: Vaš názor na toto? moj experiment :)

Štvrtok, 24. Mája 2012, 08:48

ked karbon tak original vlakno nech to aj nejako vyzera a nie umela trapna imitacia ktora je mimochodom totalne ale totalne hnusna, pochmurna a v ktorej ja osobne nevidim ani štipku vkusu... a ked originalne vlakno tak nieco taketo co ma chalan na spatakoch atd. - http://www.bmwklub.sk/post689462.html#p689462, co to som s nim komunikoval a vie obalit vsetko do karbonu, to by uz mozno aj nejako vyzeralo :) ja mam cierne leskle obklady original a nic krajsie som v interieri ziadneho auta nevidel, posobi to fest luxusne a stylovo... je pravda ze drevo ani mne nesmakuje ale foliu by som na to nedal ani keby mi za to zaplatili :-& porozmyslaj radsej nad nejakou lakovačkou najprv

a ten stickerbomb interior - =P~

majro
Auto: e36 328i limo LSD
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 24. Mája 2012, 09:33

Mimo napísal:
toto je klub sériových áut..iba vyvolení môžu mať niečo iné :mrgreen:
nesledujem to moc ale teraz je v mode asi https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 4340_o.jpg
každopádne tá červená je asi vrchol nevkusu :)

s tym stikerom mas recht :)

ale podla mna ta cervena folia nieje az taka strasna.. ako je jasne, ze ked si to das tak ako na foto, tak je to uplne zle, ale kebyze celkovo spravis interier do cervena, a nie len casti, ktore biju do oka, a su ako ked si kupis blatnik na auto a nieje v tvojej farbe.. neviem aku mas farbu auta, ale ja kedze mam cervene, tak rozmyslam nad jemnym spracovanim interieru do cervena.. ale zas take prvky ako volant a okolo paky nie :D

kazdemu sa paci nieco ine..
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

BMWslav
Auto: F22 M235i
Kraj: Košický

Štvrtok, 24. Mája 2012, 09:57

da sa kupit aj cervena carbon folia, a bude to krajsie ;-)

http://www.fusion.sk/katalog/product/37142/
Aktual: F22 235i

Ex E92 335xi
Ex E46 330i
Ex E46 316Ti
Ex E36 316i

Baworacik
Autor témy
Auto: BMW e46Compact 325ti
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 24. Mája 2012, 10:46

uz to pochopte ze to tam nechcem nechat :mrgreen: :mrgreen: bolo to len na skusku a chcel som pocut aj vase nazory..... keby sa to mne strasne lubilo tak to tam necham a nikoho sa nepitam na nazor :D :D :D

Baworacik
Autor témy

Štvrtok, 24. Mája 2012, 10:49

Demkowicz napísal:
ked karbon tak original vlakno nech to aj nejako vyzera a nie umela trapna imitacia ktora je mimochodom totalne ale totalne hnusna, pochmurna a v ktorej ja osobne nevidim ani štipku vkusu... a ked originalne vlakno tak nieco taketo co ma chalan na spatakoch atd. - http://www.bmwklub.sk/post689462.html#p689462, co to som s nim komunikoval a vie obalit vsetko do karbonu, to by uz mozno aj nejako vyzeralo :) ja mam cierne leskle obklady original a nic krajsie som v interieri ziadneho auta nevidel, posobi to fest luxusne a stylovo... je pravda ze drevo ani mne nesmakuje ale foliu by som na to nedal ani keby mi za to zaplatili :-& porozmyslaj radsej nad nejakou lakovačkou najprv

a ten stickerbomb interior - =P~

ale aj ty mas znak na volante imitaciu carbonu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Baworacik
Autor témy

Štvrtok, 24. Mája 2012, 10:51

majro napísal:
s tym stikerom mas recht :)

ale podla mna ta cervena folia nieje az taka strasna.. ako je jasne, ze ked si to das tak ako na foto, tak je to uplne zle, ale kebyze celkovo spravis interier do cervena, a nie len casti, ktore biju do oka, a su ako ked si kupis blatnik na auto a nieje v tvojej farbe.. neviem aku mas farbu auta, ale ja kedze mam cervene, tak rozmyslam nad jemnym spracovanim interieru do cervena.. ale zas take prvky ako volant a okolo paky nie :D

kazdemu sa paci nieco ine..

mozno raz... mne sa tiez velmy luby cerveny interier mam cierne auto a intros keby bol v cerveno ciernej kozi tak ppci by to bolo.... :D

Demkowicz
Auto: E46 323 Ci cosmo
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 24. Mája 2012, 11:47

Baworacik napísal:
ale aj ty mas znak na volante imitaciu carbonu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Na volante, na kapote a na kufri mam dokonca fail znak ktory ma stredny kruzok mensi ako original takze je to nejaky činsky shit :twisted: Len toto ze ten karbon vyzera uplne inac v tych emblemoch ako na folii a viac sa priblizuje aspon akej-takej realite :lol: Ale ved len si to tam daj , som zvedavy kedy tato kolotočar-mania skonci a ako sa budu tvarit vyznavaci tohto "stylu" ked z toho vyrastu :roll:

majro
Auto: e36 328i limo LSD
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 24. Mája 2012, 13:01

Baworacik napísal:
mozno raz... mne sa tiez velmy luby cerveny interier mam cierne auto a intros keby bol v cerveno ciernej kozi tak ppci by to bolo.... :D

tak to by nebolo zle podla mna :) podobne by som aj ja si spravil
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Baworacik
Autor témy

Štvrtok, 24. Mája 2012, 23:01

uz to je v krasnom karbone a vyzera to popopopicici :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: aj takych bere autobus :lol:

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Piatok, 25. Mája 2012, 19:29

inak su aj ine folie ako "carbon" cierna matna, leskla... popripade dat nalakovat ;)
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

Baworacik
Autor témy

Piatok, 25. Mája 2012, 23:36

mys_iak napísal:
inak su aj ine folie ako "carbon" cierna matna, leskla... popripade dat nalakovat ;)

ja viem je ich strasne vela ale mne sa ten carbon jednoducho velmy paci a zato som ho tam aj dal.... :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 233 neregistrovaných