... všetko o BMW ...

klučky a lišty budeš dávať dole?
 klučky a lišty budeš dávať dole? gratulujem.
 gratulujem.  

ale nech je to poriadne spravené, zo začiatku som chcel len odstrániť hrdzu a dať spraviť pomačkané dvere, ale mechanik ma nahovoril aby som dal spraviť celý bok naraz, a na druhej strane bola tiež začínajúca hrdza tak tam sa to strieka po prelis čo je vo výške kľučiek a hlavne nech to je kvalitne spravené, keby som to chcel mať odfláknuté tak to mám za 3dni hotové a o rok sa na mňa bude hrdza zas usmievať
  ale nech je to poriadne spravené, zo začiatku som chcel len odstrániť hrdzu a dať spraviť pomačkané dvere, ale mechanik ma nahovoril aby som dal spraviť celý bok naraz, a na druhej strane bola tiež začínajúca hrdza tak tam sa to strieka po prelis čo je vo výške kľučiek a hlavne nech to je kvalitne spravené, keby som to chcel mať odfláknuté tak to mám za 3dni hotové a o rok sa na mňa bude hrdza zas usmievať Som zvedavy na vyledok... Kedze ma to caka tiez na oboch baworakoch
 Som zvedavy na vyledok... Kedze ma to caka tiez na oboch baworakoch  

môžeš leštiť, keď budeš dávať leštiť povedz chlapíkovi ktorí  to bude robiť, že čo bolo nanovo lakované a on si stým poradí
  môžeš leštiť, keď budeš dávať leštiť povedz chlapíkovi ktorí  to bude robiť, že čo bolo nanovo lakované a on si stým poradí takže aj nový sa leští.
 takže aj nový sa leští.