... všetko o BMW ...
zdrazam napísal:Ještě jsem koukal, že po vypnutí klíčku a zavření auta je auto nějakou dobu v pohotovostním režimu a nějaký odběr má,
tak dnes zkusím připojit měřák a počkat cca 1 hod, jestli odběr poklesne

dosť bolo toho merať ako idiot a nakoniec zistiť , že mám obe  baterky poškodené obe naraz , a najlepšie je natom že v traktore a vo ford tranzite baterky dodnes funguju ako divé aj mesiac po státi .
  dosť bolo toho merať ako idiot a nakoniec zistiť , že mám obe  baterky poškodené obe naraz , a najlepšie je natom že v traktore a vo ford tranzite baterky dodnes funguju ako divé aj mesiac po státi .  

Ja ju tam mám niečo vyše roka a nemá problém
 Ja ju tam mám niečo vyše roka a nemá problém 

.Keď som kúpil tú moju,borec v nej mal 55Ah
.Keď som kúpil tú moju,borec v nej mal 55Ah ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) a auto štartovalo jak nové....
  a auto štartovalo jak nové.... Cize prakticky o tom aute moc toho neviem. Ale u E65/66 riadi dobijanie akumulatora pocitac a ked aj menis bateriu za novu, treba ju nakodovat, aby nebola prebijana a tym padom za chvilu neklakla. Ale ci to ma aj E39, to fakt netusim.
 Cize prakticky o tom aute moc toho neviem. Ale u E65/66 riadi dobijanie akumulatora pocitac a ked aj menis bateriu za novu, treba ju nakodovat, aby nebola prebijana a tym padom za chvilu neklakla. Ale ci to ma aj E39, to fakt netusim.