... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

paaabes
Autor témy
Auto: 118d
Kraj: Banskobystrický

Kontrolka bezpecnostnych pasov nefunguje

Nedeľa, 13. Mája 2012, 08:52

Zdravím. Minulý týždeň som si všimol takú vec na mojej e87, že mi niekedy nefunguje kontrolka pasov, keď nie je spolujazdec pripútaný. Spozoroval som, že raz to svieti a inokedy zase nie. Myslím, že mi to robí len na sedačke spolujazdca ale nie som si úplne istý nakoľko ja bez pásov nikdy nejazdím. Viete mi niekto poradiť kde môže byť problém alebo kde sa nachádzajú káble ktoré to prepojujú? Bojím sa, že tam bude nejaký zlý kontakt a nechcem aby tam náhodou niečo skratovalo...

Užívateľov profilový obrázok
valer750
Kraj: Prešovský

Re: Kontrolka bezpecnostnych pasov nefunguje

Nedeľa, 13. Mája 2012, 17:08

v spolujazdcovom sedadle je zatazovy snimac a podla vsetkeho nie vzdy rozozna "obsadene" sedadlo...posad tam stokilove nieco a malo by to svietit
Celým menom Valér Postihač, keby nieco:)
E91 325dA
E34 540/6

paaabes
Autor témy
Auto: 118d
Kraj: Banskobystrický

Re: Kontrolka bezpecnostnych pasov nefunguje

Nedeľa, 13. Mája 2012, 17:47

ved práveže včera na tom sedadle sedel kamarát, ktorý nemá ďaleko od stovky a svietila ta kontrolka ako sa jej chcelo. raz svietila, potom zase nie, neskor to už začalo aj zvukovo signalizovať, potom zase prestala svietiť a takto mi to funguje už nejaký čas čo som to spozoroval. neviem čím by to mohlo byť. jediné čo ma napadá, že som rozoberal tapacír na stĺpiku spolujazdca lebo mi to tam dosť vŕzgalo a vyplnil som to molitanom. bol tam aj zväzok káblov, tak že či to nemôže s tým súvisieť, že som ich nejako poškodil ako som tam ten molitan tlačil ale tie káble išli od stropu k palubovke, tak osobne si myslím, že to s tým nebude mať súvis.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 33 neregistrovaných