... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Mayo napísal:Mayo,to je niečo ako viera v boha,možeme uviesť desiatky racionálnych argumentov pre a proti,ale stále nepostihneme ten pravý dôvod prečo bmw.To je niečo čo ťa zasiahne.Nepotrebuješ hľadať inú vieru,veríš v bmw,na tom nesmieš hľadať racio,ta viera musí byť v tebe.Nechcem podrývať, ale píšete všetci, ako keby bolo bmw najlepšie na svete a nič lepšie už není![]()
BlackMW napísal:opravujem sa, na 4x4 sa neda chodit bokom pod takym uhlom ako s RWD.
a tym ze ta tahaju predne kola dopredu neda sa napr. otacat smykom na tak malom polomere ako s RWD.
Rudkoo napísal:otazka mimo kazda E46 ma tu stabilizaciu co o nej pises pretoze sa rozhodujem ci mam kupit passata alebo E46 tak do 300Ljo jo úplne súhlasím je to vec citu a vkusu..
na E30 som sa občas naozaj musel krotit na mokrej ceste,
a v snehu to bolo miestami o hubu. No na E46 so stabilizáciou nevidím ani najmenší problém. či v snehu alebo daždi. Pokial máš kvalitné gumy je to radosť z jazdy... Akurát často počujem: choď pomalšie :-))))
BMW akosi nevie chodiť pomaly..
Miky e30 napísal:Mayo,to je niečo ako viera v boha,možeme uviesť desiatky racionálnych argumentov pre a proti,ale stále nepostihneme ten pravý dôvod prečo bmw.To je niečo čo ťa zasiahne.Nepotrebuješ hľadať inú vieru,veríš v bmw,na tom nesmieš hľadať racio,ta viera musí byť v tebe.
Mayo napísal:na 120 sa dalo pekne blaznit hlavne v zimeto je v pohode že niekto by najradšej vo svojom aute aj spal, ale na začiatku ta debata mala rozmer, že okrem RWD sú ostatné náhony na dve veci...![]()
možem porovnať lebo som jazdil na všetkých pohonoch a to nie len tak, že som sa previezol a bolo, ale dlhodobo, a možem povedať že ked sa s autom zžiješ a má dobrú ručnú brzdu a povipínané všetky systémy tak sa vyblázniš na každom. dokonca aj S-120 mi stačila ked napadol sneh
Mayo napísal:Nechcem podrývať, ale píšete všetci, ako keby bolo bmw najlepšie na svete a nič lepšie už není![]()