Streda, 2. Mája 2012, 06:23
Ahoj,
Nechal som si v servise vymenit mikrofilter kurenia/klimy. Ocividne vsak tento typ auta rozoberal dany mechanik prvy krat, pretoze mi pri rozoberani skrinky odlomil stuplik na svetle, ktore svieti do skrinky (prilepili to sekundovym
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
) a skrinku zlozili tak, ze mi neprilieha ako predtym, navyse pocas jazdy si zena vsimla, ze svetlo vnutri hocikedy svieti.
CO je najhorsie, ze odvtedy mi nefunguje vrtula kurenia/klimatizacie, co v tychto sparnych dnoch bolo dost brutal. V servise mi tvrdia, ze oni len vymenili filter a ze to s tym nema nic spolocne. Neznasam, ked idem s autom vyriesit do servisu jeden problem a prinesiem si navyse iny.Momentalne som u pribuznych pri Presove, vedeli by ste mi poradit, co to moze byt, pripadne mohol by som sa na niekoho z Vas, kto je od Presova (pripadne Kosic) obratit?
Velka vdaka!
Igor
Dodge Durango 5.7 Limited Hemi LPG + Jeep Cherokee Limited V6 3.7 LPG + e83 X3 3.0 LPG
ex:
e46 320td, e84 X1 18d, Jeep Grand Cherokee WH 3.7, Jeep Cherokee Sport KK V6 3.7, e46 325ti, e36 323i, Fiat Stilo MWJTD, Fiat Fiorino, Mitsubishi L300, Lada Niva, Skoda Fabia HTP, Skoda Felicia