... všetko o BMW ...
Achmed201 napísal:nemas niekde pripecene káble? a na diagnostiku si mal ist hned
Spawn121x napísal:RJ ABS 001 to je pravdepodobne 99,99... ja ma problem , ze ju mam pokazenu a hadze i prevodovku do nudzoveho rezimu ( ked ju odpojim auto radi jak jedna basen ) , tak zatial jazdim z odpojenov rjabs ... musis dat repas alebo original bmw ( penazenka ta zaboli ) ...
SnipE_88 napísal:Mám takýto problém. Keď je auto studené, tak je všetko v poriadku. Pokial idem napríklad po dialnici, tak môžem prejsť aj 1000km a všetko je v poriadku. Problém nastane, keď s teplým autom zastanem, prípadne idem dlhší čas pomalou rýchlosťou. Začne mi svietiť kontrolka stabilizácie, kontrolka poruchy automatu a prestane fungovať tachometer. Keď s autom zastanem a nechám ho vychladnúť, tak je znova všetko v poriadku. Pokial spomínané kontrolky svietia, tak sa s autom nevie spojiť ani diagnostika. Po vychladnutí je v pamäti závad výpadok zbernice.
Nenapadá dakoho čo by stým mohlo byť?
Ak by trebalo, tak pojdem napihnúť auto a napíšem presné chyby ktoré diagnostika hlási.
ďakujem za odpovede
SnipE_88 napísal:
dobre čiže ked otvorím kapotu a odpojím konektor ktorý ide do ABS (hrča s ktorej idú rúrky do všetkých bŕzd) tak, ak je zlá RJ ABS malo by prestať hádzať prevodovku do núdzového režimu?
trochu sa mi to nezdá, lebo keď odpojím RJ ABS, ktorá mimochodom komunikuje po presne tej istej zbernici ako RJ prevodovky, tak logicky musí vyhodiť výpadok zbernice no nie?
Achmed201 napísal:
to som myslel ze by si napísal tie chybové kódy, hlásenia, určite by sme boli múdrejší
PetoK napísal:V prvom rade si oprav dobíjanie... ABS/ASC jednotka je na to citlivá... napätie okolo 11.5V, ako tam vidím tam za behu motora nemá čo robiť... a podla ďalších príznakov môžeš chystať peniažky na repas jednotky...