e91 330d e90 320d - ex Land Cruiser 90 3,0 td 2000 CA - ex Pajero 2,8 td intercooler FL - ex e46 330d touring M-paket II - ex e36 320i limousine M-paket - ex e36 M3 coupe SMG - ex e30 320i coupe M-Technic - ex ---------------------------------
Chalani, stastny a vesely NOVY ROK. Riadne si uzite zabavu a pozor na alkohol a nech je ten dalsi rok pre Vas a vase baworaciky este uspesnejsi ako predosle roky. A dufam, ze sa zase stretneme niekde na zraze v roku 2012. Hlavne u nas v BB.
Herri13
Prílohy
silvester.jpg (34.03 KiB) 2208 zobrazení
E39 528iCosmoschwarz metalic - ex E36 325iBrokatrot Metallic - ex E36 318iDiamantschwarz Metallic - ex
Ked by sa nieco konalo aj tento rok,dajte mi echo.... rad by som sa zucastnil Mozno zozeniem aj dalsich ucastnikov Len u nas na ulici mame 6-ti BMW a to tu je tak 10-15 domov
veru ani ja som uz dlho nebol na nejakom zraze tu na severe...trebalo by to tu trosku ozivit...myslim ze nas je tu viac nez dost tak by bolo fajn dat to dohromady ako nejaky miniklub..co vy na to
som za,nejaky mini zraz by sa hodil, spoznat ludi, vymenit skusenosti a tak, mano akosi mi nedosla pm :-/ kde sme to skoncili? pri lakovani alebo pri stretku pri rajeckom tescu?
Ja som za kazdu srandu,ale dajte mi tak tyzden-dva...teraz som este s polamanym naraznikom a momentalne aj na plechacoch tak s tym by som sa nerad ukazoval Ale uz sa na vsetkom pracuje,nech je to na paradu
P.s.: viktor,mas PM
Naposledy upravil/-a mano22 v Piatok, 27. Apríla 2012, 00:09, upravené celkom 1 krát.