no, problém je tu taký, boris (nictofobic (kurva boris zmeň si to

)) nechce ísť svojím autom, nech mu ho tam niekto neojebe
ja síce ako klubák ale zatiaľ jazdím na fobii ho asi budem brať, no a potom ide zatiaľ jeden chalanisko s E46 tour a nevieme, či majro pojde svojim autom a či pojde maiki

kurnik na to že je piatok je tam ešte nejak veľa otáznikov

každopádne ja som odchod z BA plánoval okolo desiatej, ale miesto ešte netuším, kde by sme sa mohli stretnúť...navrhnite
teoreticky sa môžeme stretnúť ako je v BA cintorín ružinov, je tam veľké parkovisko a odtiaľ sa dá napojiť potom na cestu cez rovinku, dun. lužnú a tak ďalej, proste smer ring...
akurát príjazd na to parkovisko si treba naštudovať lebo v strede cesty je trávnik tak treba odbočiť trochu, skôr a prejsť po nadjazde na parkovisko
to je zatiaľ moj nápad, ak chcete, dám sem aj súradnice toho parkoviska
tu sú GPS súradnice toho parkoviska
48° 8' 37.1470595" N
17° 11' 25.916231" E
je to ulica popradská, ak idete z mesta alebo od obchvatu tak treba hneď za nadjazdom ponad cestu odbočiť doprava (ešte pred železničným nadjazdom), na veľkej križovatke bez svetiel zase doprava, prejdete takou tiahlou zákrutou a na konci sa zdá akoby ste mali vojsť do protismeru tak tam odbočíte doľava a ste na parkovisku

chalani čo pojdu z vrakune to musia poznať

ale pre prípad, prejdete okolo OMV a SEAT, držíte sa vpravo a za MHD zastávkou je odbočka doprava, len sa nezrazte s tými, čo prichádzajú z mesta