... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

sekac323
Autor témy
Auto: bmw e60 530i
Kraj: Košický

pozna niekto?

Streda, 25. Apríla 2012, 13:27

chlapi nepozna niekto toto auto nahodou alebo nebol ho niekto pozriet mam on zaujem kolko podla vas bude treba don investovat?aby bolo tip top? ako ho vyskusat bez turba?vdaka za odpovede
http://bmw-rad-3.autobazar.eu/320d-e46-id3235088.html

Užívateľov profilový obrázok
PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Re: pozna niekto?

Streda, 25. Apríla 2012, 14:09

kur*a kedy sa uz naucite rozlisovat sekcie??? ](*,)

ano auto mal urcite poctivy majitel, 120tisic km klaknute turbo, auto v bazare, to bude urcite poctive..

mas napisane ze je pojazdne, cize auto pojde, mozes skusit vsetko okrem toho ako to tlaci do sedacky... (len ci je chyba iba v turbe, vsakze..)
chod ho pozret a ak sa ti bude vsetko pozdavat tak sa dohodni ze bud nech ti turbo vymeni on a ty si to nasledne otestujes(samozrejme sa to odrazi aj na cene) alebo to riskni ale potom sa nestazuj...
mne sa nezdaju lave soferove dvere(klucka), tusim aj lavy predny blatnik odstava nad kapotou ani farba sa mi moc nezda, lavy zadny blatnik z tej fotky sa mi zda trosku krivy, predny naraznik neni bledsi?...kolesa neumyte..

na prvy pohlad vyzera ze ma viac km ako moje (250 000)...podla mna dlho nepotrva a pojde do sraciek aj automat

potmehuth
Kraj: Nitriansky

Streda, 25. Apríla 2012, 15:46

PeqpeK napísal:
kur*a kedy sa uz naucite rozlisovat sekcie??? ](*,)

ano auto mal urcite poctivy majitel, 120tisic km klaknute turbo, auto v bazare, to bude urcite poctive..

mas napisane ze je pojazdne, cize auto pojde, mozes skusit vsetko okrem toho ako to tlaci do sedacky... (len ci je chyba iba v turbe, vsakze..)
chod ho pozret a ak sa ti bude vsetko pozdavat tak sa dohodni ze bud nech ti turbo vymeni on a ty si to nasledne otestujes(samozrejme sa to odrazi aj na cene) alebo to riskni ale potom sa nestazuj...
mne sa nezdaju lave soferove dvere(klucka), tusim aj lavy predny blatnik odstava nad kapotou ani farba sa mi moc nezda, lavy zadny blatnik z tej fotky sa mi zda trosku krivy, predny naraznik neni bledsi?...kolesa neumyte..

na prvy pohlad vyzera ze ma viac km ako moje (250 000)...podla mna dlho nepotrva a pojde do sraciek aj automat

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Euronimos
Auto: BMW E90 318d (105kW)
Kraj: Prešovský

Streda, 25. Apríla 2012, 19:00

Zaujala ma aj kontrolka airbagu. Ostala tam svietiť, ako by bol poškodeny airbag alebo záťažová platňa na prednom sedadle.
Dialničných nálepiek má po chuja, ale STK, ETK a poprípade KO nemá ani jednu.
Ten zadný nárazník je mierne mimo svojej polohy, možno bol o niečo alebo niečim pritlačný, možno vymenený a možno úchyty su trochen v ťahu.

Keď niekto predáva auto a neinvetuje do neho kvôli predaju to pochopím, ale keď nie je snaha ho aspoň umyť a upratať interier, tak toto nepochopím.

BMWslav
Auto: F22 M235i

Streda, 25. Apríla 2012, 19:12

to auto az prilis smrdi neries ho..typujem ze stiahnutych 50-100tisic km. A za taku cenu ked zjednas kupis o dva roky starsie ale ten sity motor ten isty model po fl..
Aktual: F22 235i

Ex E92 335xi
Ex E46 330i
Ex E46 316Ti
Ex E36 316i

mato2500
Kraj: Zahraničie

Streda, 25. Apríla 2012, 20:54

ten zadny naraznik by som neriesil , mne tiez torska odstava , a kamosovi tiez na E46 je to asi normalka unava uchytov ... a ani on a ani ja ho nemal buchnute na 100 % ... a co sa tyka turba , turba neodide po 120 000 km ani keby jazdis jak drak je to velmi malo km na odpalenie turba

Adrian_B
Kraj: Žilinský

Streda, 25. Apríla 2012, 21:05

ak si retard, turbo odfajčíš aj omnoho skôr :mrgreen:

Ivank
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 26. Apríla 2012, 06:28

Adrian_B napísal:
ak si retard, turbo odfajčíš aj omnoho skôr :mrgreen:

Tym padom je aj auto uplne na sracky, ak na nom jazdi retard, tak mu nevadi ze mu cosi trieska, ze donho tecie.

Studeny motor vytaca.... driftuje s dieselom :mrgreen: atd..

Lidi jsou ruzni...a povetsinou HOVADA

Silvoo
Auto: BMW 320i

Štvrtok, 26. Apríla 2012, 11:51

čaute klubáci

Podľa fotiek a popisu súdim, že to auto je total šrot, ak by to bol prvy majitel a ozaj najazdil 120 000 Km tak to auto z vnútra vyzerá inak.

Môj prvý postrech padol na fotky kedže mi povedia viacej ako text niekedy, a sedadlo vodiča na sračky, ked si všimneš prevodovú páku tak zošúchaná a to nehovorím a nadbočnici pod klúčovou dierkou a rádiom total pošriabané, predpokladám podľa gúm kedže má nízkoprofiovky tak tlmiče su v ťahu ako aj obloženie kolies, a tacháč je určite stočení.

Po motorovej stránke je podla tiež asi dost odrovnaní, ako píšu chalani hore tak to, že mu odišlo TURBO môže viesť aj k iným poruchám v systému, takže ich tam bude viac

Tak ja len toľko z môho postrehu

BavoracikE46
Auto: e39
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 26. Apríla 2012, 17:56

to ze to ej stocene stym nespravis nic mozno aj s 300000km je to stocene ale tym rataj isto..to ze bolo tuknute burane to je vacsina aut a co sa tyka turba tak sa dohodni v BA robia repas daj ho na repas a ked to pojde sa to za tie peniaze aj oplati.. ked nepojde auto dohodni sa s maitelom ze ti vrati peniaze to je fer kseft..lebo niekedy sa mozes stymto natrapit a nemusi to byt turbo

marek1818
Auto: BMW E46 320D 100kw

Štvrtok, 26. Apríla 2012, 18:18

tie kilometre sa mi nejak nezdaju,ale vyzorove dobre,urcite bude mat ale dost chyb na ktore si zacvakas
Naposledy upravil/-a marek1818 v Štvrtok, 26. Apríla 2012, 18:22, upravené celkom 2 krát.

PeqpeK
Auto: povacsine BMW

Štvrtok, 26. Apríla 2012, 18:20

nechapem naco to vobec dalej rozoberate......admin lockni to ved vsetko uz bolo povedane

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných