... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

bmwtt.sk

janxo
Autor témy

Izolacia LED osvetlenia spz

Streda, 25. Apríla 2012, 09:53

Zdravim osadenstvo,

Pred zimou som kupil LED osvetlenie (24ks led) spz, vymena jednoducha, vsetko fugovalo ako malo...

postupom casu ale zacalo svetlo slabnut - zacali odchadzat ledky, az sa jedneho dna mi bawo oznamilo ze lave zadne osvetlenie SPZ to zabalilo a slo do kytek

tak som objednal dalsie a pri vymene som ostal dost prekvapeny v akom zubozenom stave po polroku som vyberal diel osvetlenia,

mate napad ako by sa dal zaizolovat(na prvej krabicke bolo upozornenie aby som zamedzil pristupu vlhkosti do kufrovej listy osvetlenia SPZ), tak aby ledky boli aj chladene, ale aby sa k napajaniu nedostala vlhkost a nemuseli by sme kupovat za 35€ vzdy nove?

nechcem aby to bolo brane ako anti reklama ani ako reklama tak naschval som neuviedol dodavatelov.

E60 535d '06
Prílohy
IMAG0482.jpg
2012-04-25 08.38.57.jpg
2012-04-25 08.38.37.jpg
IMAG0479.jpg
---------------------------------------------
BMW :)

Užívateľov profilový obrázok
fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Re: Izolacia LED osvetlenia spz

Streda, 25. Apríla 2012, 13:43

wow toto po pol roku? :shock:
skor by som povedal ze to bola vyrobna chyba, ale ak tam je skutocne taka vlhkost, tak jedine to vytesnit nejakym silikonovym tmelom :wink:

Užívateľov profilový obrázok
Mi_t_is
Auto: BMW E36 325iA
Kraj: Žilinský

Re: Izolacia LED osvetlenia spz

Štvrtok, 26. Apríla 2012, 22:09

kúpil za dve eurá ledky z číny a svietia mi už rok, a svietia o dosť silnejšie ako klasické sulfidky. O troška menej ako tieto tvoje.Ale vidno je krasne celu spz.
Na predaj:

Obrázok
Znaky BMW,Kľúčenka 1er,3er,5er,7er,X rada ,čiapočky ventilov BMW,///M
Reseter intervalov OBDI, OBDII, tlačidlo kľúča centrálu

Predám manžetu radiacej paky E34(pravá koža,nová),Lanko ručnej brzdy E36 -bubon

Kontakt

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných