... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

whisky
Auto: bmw330XD
Kraj: Trenčiansky

Re: Filter pevných častíc

Sobota, 21. Apríla 2012, 20:35

Tak chlapci ja mám presne ten istý problém a po všetkých peripetiach som zistil že mám vybraný aj katalyzator a to je ťa chyba treba vybrať len dpf a katalyzator tam nechať teraz by som potreboval kúpiť nejaky Stary dpf filter aby som si ho upravil správne a prehodil za ten môj čo je vykuchany komplet
Mne to smrdí ako hovado len ked je motor zohriaty a stojim na mieste za studena ani kúsok dymu
Nevie niekto o nejakom dpf na predaj 330xd e91 2006rok

Užívateľov profilový obrázok
JessyJezz
Autor témy
Auto: BMW 320 D e46 pred f
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 21. Apríla 2012, 22:43

Problém je ten že pravde podobne je DPF a katalizator akoby spojený. Mne to vybrali ako aj tebe s katalizatorom a zistil som další problém ich cigánskej práce : neupevnili poriadne výfuk. Výfuk je teras spojený len neakím tesnením dal som to pozrieť môjmu dlhoročnému mechanikovi a povedal že takto odfĺáknutú robotu ešte nevidel... že katastrofa .
BMW E46 320d 2000

whisky
Auto: bmw330XD
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 22. Apríla 2012, 12:41

Ono je tam vzduchova medzera ale musíš ho rozrezat a potom zazvarat mne ked to robil tak ked ho otvoril zistily sme že niekto pred tým ho durch prevrtal a tým pádom je v kely aj katalyzator preto zhanam nejaky stary že ho vykucham správne a bude pokoj
Poznám ľudí ktorý to majú vykuchane správne a je to v pohode zadymi len pri plnom plyne
Mna najviac stve len ten biely dym na volnobehu v zapche sa na mna všetci kukaju že horí auto...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný