... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Baworacik napísal:prečo všetci odmietate ten castrol 10w 60????? jak moze autu uskodit? ja som ho mal aj v 328i a aj v teraisom 325ti ho mam a nerobi to tam ziadnu zlotu........
Mi_t_is napísal:
Neodmietame, len ked to nemáš auto na zábavu, na okruhové jazdenie, drifty, a častý obmedzovač, tak je uplne zbytočný, ba priam horší ako nejaka normálna 5W-40
miro12345678 napísal:oleje Castrol používa celé Nemecko. Od Audi,VW,BMW samozrejme, takisto vela japonských servisov....len Slováci musia byť zrazu iní? ja používam Castrol oleje 20 rokov a nemôžem povedať krivé slovo na žiaden z nich.....kupujem na http://www.olejlacno.sk
Baworacik napísal:
ale ja by som chcel vedet preco je horší???? či moze nieco pokazit? lebo mne sa nic nestalo stym olejom.. nejake vase osobné skusenosti ak ho tam niekto daval.. nie len nejake domienky ze pocul som a tak.....?
Mi_t_is napísal:
nič sa ti nepokazí a preto horší lebo v ničom nie je lepší od 10W-40 kedže za studena maže rovnako a za tepla len kladie súčiastkam vačší odpor takže zvyšuje spotrebu.
Suma sumárum ak nejazdíš závodne alebo príliš ostro, len platíš viac za olej ked ho meníš a máš vyššiu spotrebu. Nič sa ti pokaziť nepokazí.