Ja si myslim, zeby si si mal urcit nejaky financny strop a pripadne naklady. Ma BMW fore je asi zbytocne sa pytat, ci sme s autami spokojny, vsetko sa odvija od konkretneho kusu. Tie auta uz nie su nove a preto sa tu casto odraza podcenovanie servisu a instalacia kvalitnych dielov povodnych majitelov.
Automat ti zozerie 1-1,5 litra viac, ako manual, no v zivote by som ho nevymenil za manual. Niekedy mam take nutkanie to poriadne "zapiect" cez spojku, ale ten pocit s vekom uz odchadza. Ked si kupijes BMW, alebo ak ine afto, tak si musis urcit ty, ci chces v kolonachbradit jak o zivot, pripadne sa hrat s medziplynmi a spojkou, alebo byt v klude a zatat plny kotol, ked chces niekoho predbehnut. Osobne som zvolil druhu moznost a som spokojny. Takisto tu ale najdes ludi, ktori maju manual a budu si stat ua tym, ze prave manual je naj. Ak bolo SMG cenovo dostupne a financne nenarocne na udrzbu, vacsina by volila prave to, lenze synchrony si na teba maximalne ua 30-40000km pockaju a to uz je ina palka;)
Ak mas rad pradenie 6 valca, kultivovany chod a dobry vykon v pomere k cene a nakladom, volil by som 6 valec. Ak to chces mat ako presuvacie vozidlo a zalezi ti primarne na nizkeh spotrebe, siel by som do 318 105kw.
Tem je tu dost, myslim ze sam som kedysi pred kupou jednu zakladal. No vsade sa v podstate dozvies to iste. Videl som aj e46 ktore maju smrnc aj bez mpaketu vid moja

, mne sa tiez osobne paci clean style a nie osvetielkovany kolotoc :)
Pozor si musis dat ma vsetko - vole naprav, ako casto boli menene filtre a naplne a celkovo by auto malo posobit, natolko kolko ma najazdene. Potom su tu neduhy, ktore sa odvijaju od konkretneho modelu, pred mesiacom 05/2000 by som ani nekupoval, nakolko sa tam odtrhavali zadne napravy, aj ked vela aut to uz ma spravene, stale je dost takych ktorych to este len caka
Inak mozno si prehliadol tuto sekciu, je tam toho pozehnane

-
bmw-nakupna-poradna/