... všetko o BMW ...

kipsii napísal:čaute chlapci, vymenil som termostat, auto sa neprehrieva ani nič, ale je to normálne že po 30km jazdy a ak vyskušam chytit tu hadicu čo ide k termostatu je uplne zimná?!
kipsii napísal:chladič tiež zimný...Može byť že motor nieje dostatočne zohriaty aby otvoril termostat?
 motor sa neprehreje na 30km ale ani chladič nieje teplý ako keby sa nevladal zohriať. to nejde volajako dokopy . určite chytáš chladič na vodu a nie na klímu ?
  motor sa neprehreje na 30km ale ani chladič nieje teplý ako keby sa nevladal zohriať. to nejde volajako dokopy . určite chytáš chladič na vodu a nie na klímu ?   A neckušaš nahodou hadicu od intercoolera  ?
  A neckušaš nahodou hadicu od intercoolera  ? 

može byť že to tak uchladí ten náporovy vzduch a ešte aj ventilátor sa mi stále kruti ta vyskospojka už ide niejak tažko.
  može byť že to tak uchladí ten náporovy vzduch a ešte aj ventilátor sa mi stále kruti ta vyskospojka už ide niejak tažko.kipsii napísal:Ukazovatel sa drží pekne vstrede! Jasne že skušam dobru hadicu aj chladič. Z vrchu čo ide hadica do chladiča je horuca ale ta spodna a celkovo aj chladič su zimné! Je to normálne???