... všetko o BMW ...
shif6 napísal:tak tak dako sa to otocilo. ok pomaly sa ajtak dostavame ktomu coho je tu popisane uz kopu. uvidim uz je to len na mne co ma zaujme co som ochotny dat a tak.
shif6 napísal:http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=cz&id=155667398&pageNumber=1&__lp=21&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=23&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2007-01-01&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine&tabNumber=2&picture=2#
vizera toto ako realita ci zase blud.. vidis uz postupujem hore, ale je pravda ze za aspon 18000 je to uz trosku o inom. silno rozmyslam. ja som skor bol toho nazoru ze brat drahsie starsie rocniky ako tie lacne nove. co ty nato??
voMacK napísal:ta biela je picovina uz z pohladu, kedze nesedi rok vyroby s fotkami [lci];
tu 535d sme tu uz rozoberali, nie som si isty, ci ju bol aj chalanisko nakoniec pozriet...
voMacK napísal:viesco ja mam v audi vyhrievane sedacky a ani som ich skoro nepouzival. nepotrpim si nejak na vybavu skor mi ide o motor a funkcnost auta. skusim popitat
konkretne na tomto by mi chybala vybava [xenony, ohrev sedaciek.]; no a pri tejto motorizacii by som uz ocakaval aj nejake dalsie ficurky..napr HUD...
nevyzera marne..za tuto cenu som ja kupil svoju 520d min. rok [mala najazdene 125tis];
ale stale mi nejak nehraju tie comfort seats..ja som bol v tom, ze do LCI sa montovali uz tie novsie, co nemaju zvlast opierku na krk..a tieto ich tu maju...ale tak to moze byt len kokotinka...
popytaj VIN a uvidime viac...
shif6 napísal:viesco ja mam v audi vyhrievane sedacky a ani som ich skoro nepouzival. nepotrpim si nejak na vybavu skor mi ide o motor a funkcnost auta. skusim popitat
l.bily napísal:
z Povazskej B?
mexxsk napísal:jj