... všetko o BMW ...
Baron39 napísal:Všetko ostatne ide..bol som na diagnostike a je to pravy predny snimač takže skusim vyčistit a uvidim..a ešte otazka ..ked bude zly a dam namiesto neho sminač s M5 s toho isteho roku nebude to vadit ? dakujem
Majo bmw napísal:no je dost mozne ze to nebude pasovat... pozri si to na ETK a radsej objednaj podla cisla...a nesetri radsej...zvol neaku lepsiu znacku-nie vsetko je zlato co sa blysti...viem o com vravim...
broadcom napísal:mne sa stal podobny problem...vecer som prisiel...odstavil vsetko v poho..rano ked som prisiel zostalo svietit abs a protismykove...bol som na diagnostike a ukazalo pravy predny senzor...aj ked mi to neslo dohlavy ako sa mohol odpalit za noc ked auto stalo v klude ale budis...kupil som druhy...vymenil...a stale kontrolky svietia....mam 530d 2001...na TDS-ku mi po vymene kontrolky hned zhasli no tu nie...neviete v com moze byt hacik?
Roman222 napísal:Máš nesprávny snímač(iny typ auta), táto téma tu je riešená už vela krát, skontroluj si čislo dielu v ETK podla tvojho VIN