... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
TT-SIMIK napísal:no ja som ten uzivatel ktoremu rase odjebal to koleno...jako berem moze sa to stat.ja som mal starosti jak kokot kde ho zozeniem sak simik je svedok!nakoniec som sa neska jebal do hurbanova a tymto dakujem norikovi palec hore boli jediny co ho mali inac picovina za par ecek ale auto bez toho nepojazdne.ale k teme taky amaterizmus ide stoho "pana mechanika" ze kalamita...ja si dost veci na aute riesim sam teraz brzdy aj ulozenie tlmicov ale mam 3den horucku tak ze dam si to rele vymenit u niekoho.napadol ma rase sak tu ma v platenej inzerciji svoju dielnu.vcera vecer som sem dal temu do pokecu pre admina je nazov len bola zamknuta.ide tu oto ze to moze barz jaky "pan mechanik" otvorit kvazi servis aj ked tam to any ako servis nevyzera a dojebavat auta?jako ja si myslim ze na klube by mali mat reklamu ktory su 101% a nie kadejaky "pani mechanici"...simik toho chruna schova do vrecka jednym prstom.neplatil som za robotu nic aj ked som sa ho pytal co som dlzny ale zaujimalo by ma co platil pr.danco lebo sme sa tam stretli aj dali rec a napis to prosim ta sem nech vieme cenu.takze to zhrniem uz k rasemu nikdy a nikoho tam neposlem!som zvedavy ako dlho budete vozit tie auta RASE-ovi,včera dojebal dalšie auto.....pri výmene žhaviaceho relé odjebal koleno od chladenia čo ide bo hlavy.....čoskoro bude zoznam ludí ktorým auta neurobil,alebo dojebal......dneska môže auta robit už každý,kto si da do podpisu diagnostika, čistenie dpf, servis.......kokotizmus 1 stupna....AKo rase nehnevaj sa na mna,ale bud sa nauč robit poriadne,alebo to nerob vôbec, je len otazka času kedy ti niekto podrazí kolená a bude to riešiť vyššie.....
Pr.danco napísal:precitaj si simikov prispevok...som pisal je to pan majster...Servus Miki012,![]()
ja som platil za vyčistenie dpf-ka 250eur a za egr ventil 50eur..neviem aká je to cena.
Len mám zase to nešťastie že ešte som ani zo servisu nevyliezol a už mi tam v palubovke niečo hrkalo:-/
Pr.danco napísal:neboj bratu ja som mu pisal ze sa mu ozves:)Tak jako ja som si tvoju radu Miki vzal k srdcu takže tak..a som rád že viem za kým ísť keď sa mi niečo s bawom stane.. už som SIMIkovi písal aj správu len neviem či mi poslal už odpoveď
rase napísal:bratu ty si nikomu neny konkurencia...na teba sa any neda pozerat lebo vobec neposobis ako mechanik...a ten srob co ty padol do motora nech ta boch opatruje ked tam spravi nejaky problem az potom uvidis co to je nasrat seredana bo tu 9nu co som rano nabijal my uz manzelka z ruky nezebere....TT-Simik mozes mi povedat ake auto som dojebal? stalo sa mi vec co ma mrzi ze som tim zdrzal zakaznika, ze pri dopajani hadice praskla V priruba kt. je nad zhaviacim rele, nehovor mi ze tebe sa nikdy nic nepodarilo ulomit alebo nieco podobne.. hned som problem snim riesil a isli sme ihned pozret hudkovy ci to nema, tebe sme volali a nakoniec to mali skladom u norika..Viem tebe sa napaci to ze som preteba konkurenciou z trnavskeho kraja tak namna kidas nezmysli, ja sa staram o seba nie o ostatnych mechanikov ale tiez viem ze chalani uteba zhanali okno zadne okno na bmw a cena prestrelena ze 150e, ja som ho chalanovy dodal za 30, alebo chladic uteba neviem uz presne ci 100 alebo 150e umna novy 65e sedacky na sedmu a podobne ..o opravach uteba skusenosti nemam chodia kumne...Mam zakaznikov kt. chodia iba kumne z dovodu ze spravim robotu dobre rychlo a za priatelnu cenu, zaobstaram lacne diely a niektorim hlavne vyhovuje ze robim aj vikendy alebo v neskorsich hodinach.. kazdemu sa semtam nezadari a nieco po.ebe ale svoje chyby vzdy napravim...
rase napísal:TT-Simik mozes mi povedat ake auto som dojebal? stalo sa mi vec co ma mrzi ze som tim zdrzal zakaznika, ze pri dopajani hadice praskla V priruba kt. je nad zhaviacim rele, nehovor mi ze tebe sa nikdy nic nepodarilo ulomit alebo nieco podobne.. hned som problem snim riesil a isli sme ihned pozret hudkovy ci to nema, tebe sme volali a nakoniec to mali skladom u norika..Viem tebe sa napaci to ze som preteba konkurenciou z trnavskeho kraja tak namna kidas nezmysli, ja sa staram o seba nie o ostatnych mechanikov ale tiez viem ze chalani uteba zhanali okno zadne okno na bmw a cena prestrelena ze 150e, ja som ho chalanovy dodal za 30, alebo chladic uteba neviem uz presne ci 100 alebo 150e umna novy 65e sedacky na sedmu a podobne ..o opravach uteba skusenosti nemam chodia kumne...Mam zakaznikov kt. chodia iba kumne z dovodu ze spravim robotu dobre rychlo a za priatelnu cenu, zaobstaram lacne diely a niektorim hlavne vyhovuje ze robim aj vikendy alebo v neskorsich hodinach.. kazdemu sa semtam nezadari a nieco po.ebe ale svoje chyby vzdy napravim...