... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

john.bmw
Autor témy
Kraj: Zahraničie

Pozor na FAKE xenony Philips D1S!!!

Sobota, 31. Marca 2012, 14:16

Cawte

Dnes mi prisli 2 ks xenonovych vybojiek Philips D1S, kupil som ich u inak overeneho lokalneho predajcu, zaplatil som a cely rad si sadam do auta
ale moje nadsenie ma razom preslo ked som zistil ze jedna je FAKE napodobenina z ciny pravdepodobne....stitok na jednej bol uplne ok
ale na druhej bol taky isty text ze philips d1s bla bla ale bol mierne zdvojeny a rozmazany... kod kt. tam bol vytalaceny som citackov kodov
kt. mam na telefone nemohol precitat a na tej druhej bez problemov, navyse navod k nej bol prefoteny na fotokopirke a samotna vybojka bola v strede kde je
svietivy plyn nerovnomerne zakalena...hned som ich siel vratit, samotny predajca sa tomu velmi cudoval a ze sa ich predava velmi malo
a ze zrejme vo velkosklade s tym niekto manipuloval...inak vsetko bolo ako original krabica tvar atd...v tom rozcarovani som to aj zabudol nafotit...
Tak davam vediet aspon takto...

Je dost mozne ze aj tak je vadcsina vybojiek produkovana v cine ale treba davat bacha aby ste v krabicke za 50 eur nenasli nieco za 15 eur

Užívateľov profilový obrázok
setik
Auto: BMW 320D e90 M-Paket

Re: Pozor na FAKE xenony Philips D1S!!!

Sobota, 31. Marca 2012, 18:36

na tohle si dejte urcite pozor,ja jsem si koupil taky aniz bych o tom vedel cinske vybojky Philips D1S , po vymeneni a zapnuti svetel mi tyhle vybojky spalily obe dve ridici jednotky xenonu! nastesti uz to mam davno opravene
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling <- Přiběh

john.bmw
Autor témy

Re: Pozor na FAKE xenony Philips D1S!!!

Sobota, 31. Marca 2012, 19:38

tak to som mega rad ze som si ich tam nedal....asi pojdem fakt radsej do origo servsu..

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných