... všetko o BMW ...
jararak napísal:menil som len cerpadlo lebo sa mi zavzdusnoval system a to sa po vymene odstranilo. palivomer som nemenil.menil si lavy alebo pravy palivomer? ten pravy ma aj cerpadlo a teoreticky si ho poohynal pri montazi
LuCKy napísal:Horsie startovanie s tym prave moze mat dost, kedze si menil cerpadlo v nadrzi.
Pri starte musi byt v palivovom systeme urcity tlak, inak to stratuje horsie alebo vobec
LuCKy

LuCKy napísal:Spusti si test hladiny paliva v oboch stranach nadrze cez budiky a uvidis s ktorym snimacom hladiny paliva mas problem.
LuCKy

csuka530d napísal:jednoznačne si niečo vyviedol ked si to skladal ,rozober to znova a poskladaj.
 mal som zaseknuty palivomer na pravej strane to som opravil ale aj tak to nejako blbne
 mal som zaseknuty palivomer na pravej strane to som opravil ale aj tak to nejako blbne 

woosteer napísal:Mne ked nešlo ABS tak mi zle ukazoval palivomer
woosteer napísal:Mne ked nešlo ABS tak mi zle ukazoval palivomer
PetoK napísal:
Tak toto je absolútna blbosť... palivomer bude ukazovať aj keď ABS úplne odpojíš...
ketxup napísal:
Ak je ABS jednotka KO, tak zobrazuje dojazd na základe plavákov, pri každej zmene smeru, rýchlosti si prepočíta podľa plaváku. Takže v nádrži môže byť aj 15L, tak v jednej zákrute bude ukazovať dojazd 0 a v opačne točenej cez 200km.