... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

kingpyn
Autor témy
Auto: BMW 320d
Kraj: Trenčiansky

Autorádio BMW Business CD

Nedeľa, 18. Marca 2012, 16:32

Chcel by som sa iba opýtať.. neviete niekto jaky výkon ma autorádio BMW business na kazety a jaký ma výkon to iste radio na CD.. viete mi niekto poradiť ? lebo nemôžem to zistiť
diky

Užívateľov profilový obrázok
fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Re: Autorádio BMW Business CD

Nedeľa, 18. Marca 2012, 17:38

pri velmi ale velmi pozitivnych vyhliadkach tak max 4x15W, ale urcite to bude menej :wink:

kingpyn
Autor témy

Nedeľa, 18. Marca 2012, 17:40

Takže keby som chcel trošku lepšiu a kvalitnejšiu hudbu, mi neostáva nič ine len tam hodiť nejaky zosik čo ?

Užívateľov profilový obrázok
fox1k
Auto: BMW

Nedeľa, 18. Marca 2012, 20:26

presne, a nie hocijaky, musi mat vysokourovnove vstupy :wink:
alebo nejake repro s velkou citlivostou, ale stale to nebude ako zosik

kingpyn
Autor témy

Nedeľa, 18. Marca 2012, 23:04

no šak ja rozumiem, ale na to autoradio môžem pripojiť zosik nie ?

bona1
Auto: 330d Touring 135 kw
Kraj: Nitriansky

Streda, 21. Marca 2012, 11:02

Teraz som menil Kazetak za Businnes Alpine CD, vykon ma asi taky isty. mam vymenené vyskace vo dverak, a mam low-end wofer plus zosik cez menic napojeny na repraky.No da sa to pocuvat, celkom ujde, bez basaku to je skoro také isté ako s philipsom a cd menicom.

Urcite iné radio, ked nie si zatazeny na origo vyzor.

Viktor
Auto: BMW 320d E46

Štvrtok, 22. Marca 2012, 07:58

Ja som minuly tyzden menil Business CD za ALPINE (98e) robota to bola riadna jebacka...2 redukcie a ziadne miesto tak som to tam 2a pol hodiny operoval rukami cele som si ich dodrbal o tie ostre plasty lebo som musel tie kable predrbat az uplne dozadu original kable dostrat kdesi uplne nakraj stale sa mi to otial vytahovalo no proste des... nadaval som ze ma bolo pocut 20 metrov zo zatvoreneho auta :D ale vysledok stoji za to je to uplne nieco ine predne repraky biju tak ze to krasne citim na riflach :D (aj tak tam pojdu vykonnejsie:D) a zadne som menil za Ground Zero... plato skace ako besne :D autoradio ma real vykon 4x18W a dobre to hra tak na polovicnom vykone ked pridam viac uz to nezvladaju nechapem na co by ti tam bol zosik to by si tam musel dat neviem ake repro...originaly ti toho moc neuhraju a zas spickove repraky na Business CD su zbytocne, je to slabe radio slaba kvalita zvuku atd...ak mas rad kvalitnu muziku 8 rocne radio ti ju da tazko...treba neoriginal ale je to na ukor vzhladu :-/

Viktor
Auto: BMW 320d E46

Štvrtok, 22. Marca 2012, 08:05

a odkedy zosik zlepsuje kvalitu zvuku? nie som v tom expert ale myslim ze zosilnovac zoslnuje to co ide na jeho vstup cize frekvencny rozsah ti moc nerozsiri iba ti ho zosilni... ale ak sa mylim tak ma prosim opravte aspon budem mudrejsi :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných