manco napísal:Dobrý! Nájde sa odborník čo by mi vymenil čerpadlo na 525tds v NR kraji? Svieti mi kontrolka a na diagnostike mi povedali že je to elektronika čerpadla. tel.č. 0915550174
fuha ta to jaky odbornici museli byť
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
. Ta som sa ešte nestretol aby kontrolka zasvietila a to už bolo čerpadlo neviem ako rozbabrané auto netahalo dymilo kolisali otačky atd.... Ak by bola vada v elektronike čerpadla tak by si to určite spoznal či už na štartovaní alebo na dymení alebo by motor ušiel strašne zle proste pri jazde by si to hned zistil. Asi ako prvé by som pozrel vstrekovač na 4tom valci ide z neho kablik a ten ak nieje niekde prerušený tak vymen vstrekovač a potom pokračuj dalej ak bude vada pretrvavať. Samozrejme že pred vymenou vstrekovača to napoj teda daj napojiť na diagnostiku a malo by to pisať (snimač pohybu ihly vadný alebo nevierohodný ) alebo niečo v tom zmysle.Ak to napiše tak rieš nový vstrekovač je určite vadný

PS:dufam že som nikoho nenahneval ale pozrieť na pristrojovku a ked tam svieti kontrolka tak povedať že treba nové čerpadlo je dosť odvažne tvrdenie.