... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Patqooo napísal:Niečo sa dostalo aj ku mne, že sa chystá aj druhá hala ... Ale to nič nemení na tom, že budeme prví
Pistik napísal:daj sa dokopy s uzivatelom Norom bmw m3, tiez otvara motokary.
Dve haly nemaju sancu, business prostredie na chudobnom vychode moze sposobit, ze padnete obidvaja na hubu.
Ja napr. k tebe nepojdem, ale urcite pojdeme k Norovi(vztahy, znamosti ..atd sak to poznas)
dodoIPD napísal:
Osobne si myslim, ze treba vyskusat vsetky moznosti a podla toho sa rozhodovat.
To ze to robi Noro, ktoreho poznam a respektujem, neznamena ze to bude bezchybne popripade lepsie. Kedze pokial viem ine trate nema cize asi nema viac skusenosti(?) ako tu Pato.
Myslim ze v KE+Okoli je dost majetnych ludi a firiem a raz za tyzden dat 5-8e za motokary neni problem.
Patqooo napísal:no veď presne ako vravíš Pistik, aj koleno vŕtaťv oblasti služieb už 6 rokov ... marketing mám
premyslený do najmenšieho detailu a viem ako prilákať zákazníka, aj na úkor mojej dočasnej stratykonkurencie sa nebojím, v určitom ohľade je to dobrá vec, ale stále je na zákazníkovy ako sa rozhodne ...
Myslím si, že je bezpredmetné sa tu teraz dohadovať, čas a reálne skúsenosti nám ukážu naše možnosti ...