Mal by si zhodiť ten nárazník, a pozrieť kde je problém. Podľa mňa máš tam ulomené, alebo deformované tie plastové výčnelky, ktoré sa zacvakávajú do blatníkov, a držia nárazník. Z toho prvého obrázku vyzerá, že máš trochu zalomený nárazník. Možno že stačí ho skúsiť narovnať, zalomiť na druhú stranu, napružiť tie plastové výčnelky, aby riadne zacvakli, a bude po probléme. Ten nárazník ide dole veľmi jednoducho, dolu na kraji pri kolede je jedna skrutka ktorá Ti evidentne chýba, hore sú tuším 3 skrutky, dole 5, a zbytok nárazníku drží na tých plastových zacvakávatkách, či ako sa to volá. Keď budeš mať dole nárazník, a budeš mať zlomené tie plastové úchyty na tých otvoroch dole vpravo/vľavo, na tom obrázku č.11, tak to prilep natvrdo tavnou pištoľou. Podľa mňa, ak nemáš polámaný ten nárazník, nový by som neriešil, lebo to nebude určite lacná záležitosť, iba keby sa ti podarilo kúpiť nejaký použitý za rozumnú cenu.
AlienZV, takže máme rovnakú farbu

BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ...
príbehBMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i