česť práci chlapi chcem sa opýtať ako ste riešili skrutkové sady na letnáše, v BMW predávajú len čierne alebo kde by sa dali zohnať nejaké strieborné alebo chrómové ako má napr. Norik, ale ten tam má len bezpečáky:
Ked nahodou budeš chceť kupovať hentie bezpečnostne tak ich nekupuj... mam ich ... 1 som už zlomil pri zaťahovani a moc bezpečnostne niesu =D
bezpecnostne sroby sa nezatahuju tak ako normalne... oni sa len dotiahnu... oni nesluzia na upevnenie kolesa tak ako normalne sroby... niesu take pevne... (urcite niesu z hovna, ale uz viac krat som pocul ze sa zlomili ked to zatahovali chalani ako normalne...) on je len poistny...
Your car. Your story. So don't let someone else write the book. E46 320d 02" ex E36 323i 96"
No a nejaký šjop, kde sa dajú kúpiť chrómové alebo strieborné lesklé šróby teraz nemyslím bezpečáky, nevie niekto prosím vás? Nechce sa mi hľadať musím pracovať.
Ak mas kolesa kde ti vidno hlavicky skrutiek tak si kup radsej len krytky na hlavicky skrutiek, kupis ich hocikde v autoshope a su vo viacerych farbach. V sade by mali byt aj 4 krytky na poistne skrutky. Ja som to chcel na starych kolesach takto riesit, ale potom prisli ine kolesa
bacha na stúpanie závitu.minule mi chlapík v kelly predal 18 dobrých a 2 zlé.iné stúpanie, dlhší závit.a sranda, že na oboch rovnaký ean kód. 12x1,5 je správne.mám zlatej farby ale dal som ich na bielo, pretože biele kolá.