... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Ivank
Autor témy
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

E46 320d 100kW 2 problemy v prednych dverach

Utorok, 13. Marca 2012, 14:22

Zdravim Vas Chlapi (mozno aj nejake slecny)

Problem1: Uz asi tyzden mi v spolujazdcovych dverach drnci. Mam podozrenie, ze to bude asi nieco v mechanizme stahovania okien alebo tiahla zamku dveri.

Problem 2 : Na soferovych dverach som po zime skusil spustit okno. Ak ho otvorim do menej ako polovice, tak je vsetko ok. Ak ho stiahnem uplne tak pri spustani pocujem take divne drhnutie a ked ho nasledne zdvihnem, tak niekde pri polke v dverach strasne praskne. Bal som sa s tym hybat, tak som okno nechal radsej na pokoji.

Kamart menil vo svojom aute (E36) na zdvihacich mechanizmoch nejake plastove kusky. Netusim kde a kam patria a ci vobec su aj na E46.

Otazka k problemu1: moze to drncanie sposobovat vysuchany plastovy diel?.(to co menil kamos a cital som uz par clankov o opotrebovani)

Otazka k problemu 2: Mate s tym niekto skusenosti?

Nechcem predcasne rozoberat dvere bez predstavy co ma moze cakat. Zateklao mi do auta a po dlhom tapani som konecne prisiel na to ze to tecie cez dvere a nedavno som lepil tu protihlukovu penu. Ratam s tym ze to budem musiet rozobrat, ale nechcem chodit s rozparanymi dverami 3 tyzdne, kym to vsetko zozeniem.

Mate niekto fotku rozobratych prednych dveri? Nejake voditko , kde treba co povolit, aby som nieco neodtrhol, neposkodil. Ak ste to niekto robil, nejake pomocky co budem potrebovat. Na co si mam davat pozor...

Dakujem Vam

Užívateľov profilový obrázok
BMino
Auto: modre

Re: E46 320d 100kW 2 problemy v prednych dverach

Utorok, 13. Marca 2012, 14:39

ak myslis kocky, je to uplne bezna vec na e46 ze su vymlatene, pirpadne celu stahovacku budes kupovat, co to drnci zistis, tak ze tie dvere rozoberes, inak asi nie a bude to len o kope dohadov... ved je to robota na 5 minut, zhod obe strany a pozri co tam je ulovnene, potom to zloz do povodneho stavu kym to zozenies
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

stanov
Auto: BMW e46 320d
Kraj: Košický

Utorok, 13. Marca 2012, 14:45

Ahoj, problem s drhnutím som mal aj ja.. Nakoniec sa mi okno zaseklo a nešlo hore. Objednal som novú opravnú sadu
Obrázok
tu na fore ti to porieši Martin46, vymenil a už to ide normálne ako má.

Sramo

Utorok, 13. Marca 2012, 23:34

sevas chalani mal som taký problémik ako piše chalan kupil som si tie plastové kocky založil spustil okno par krat hore dole už sme chceli zakladať nazad veci a zrazu prask zase sa my zlomil plast - kocka neviem prisť na to prečo viete my poradiť ?

lenivyventil
Auto: e60 523i
Kraj: Bratislavský

Streda, 14. Marca 2012, 11:14

Ohladom problemu cislo 2., mne to robilo na spolujazdcovych dverach. Pricina u mna bola uvolnena vystuha dveri. Stacilo popritahovat matky a bolo po probleme...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných