... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

obchodna sekcia

rase
Kraj: Trnavský

Re: DPF

Pondelok, 12. Marca 2012, 22:37

po poriadnom precisteni chemiou( nato urcenou a nie za 3e technicky benzin a podobne experimenty co som sa tu na fore docital :D) je filter skoro ako novy,pekne priehodny tak urcite to nebude 2tis km, min 50 000km to musi vydrzat, treba to nechat v roztoku 12hod..roztok co pouzivam krasne rozpusta ten sajrajt..
Naposledy upravil/-a rase v Utorok, 13. Marca 2012, 02:01, upravené celkom 2 krát.

Užívateľov profilový obrázok
gusto
Auto: 325ti
Kraj: Trnavský

Pondelok, 12. Marca 2012, 23:21

voMacK napísal:
no sorac gusto, ale 2tis km nie je zrovna bohvie aky vysledok :)
ved tu niektori chalani riesili cistenie a maju svaty pokoj po tom, co to namocili do nejakeho sajrajtu a vystriekali wapkou :)
alebo sa mylim?

Dnes mi volal zakaznik, chcu odstranit DPF-ka z celeho autoparku (cca. 20 ks MB Sprinter+Vito), skusali vsetky mozne cistenia, nic nevydrzalo dlhsie ako 20 000 km. Treba ho vyhodit a odprogramovat a mas navzdy pokoj...

eEDOo
Auto: BMW E61
Kraj: Žilinský

Utorok, 13. Marca 2012, 10:25

pri takom type aut (dodavky) by som sa nani necudoval ze nevydrzi viac nez 20.000km. V 80% na tom jazdia mlady chalani, ktory na kazdom semafore v meste daju plnku, vsak nech ma jazda dynamiku. Vykladka, nakladka pomaly na kazdej 3 ulici. More cierneho dymu (bordel, sadze atd), to nema sancu dpfko.
Fakt lepsie vyhodit von.
Jazdim ako dochodca za 12l :(

------------------------------------------

Patkola1
Auto: BMW 330 XD Touring
Kraj: Trenčiansky

Streda, 14. Marca 2012, 21:54

gusto napísal:

Dnes mi volal zakaznik, chcu odstranit DPF-ka z celeho autoparku (cca. 20 ks MB Sprinter+Vito), skusali vsetky mozne cistenia, nic nevydrzalo dlhsie ako 20 000 km. Treba ho vyhodit a odprogramovat a mas navzdy pokoj...

Na FB máš zlú adresu Trnava Serbia nevedel som že aj tam je Trnava)))

JessyJezz
Auto: BMW 320 D e46 pred f
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 15. Marca 2012, 20:29

Ja mam vybratý DPF a neradim nikomu- radšej skuste vyčistit! videl som pár rád ja som tieš necchel platit taku sumu- dal som vybrat- teras to smrdý otrasne a to každému! kto to má vybraté ! a nakoniec to asi budem musiet dať naspeť.A možno sa to len čistí ja mám 2006 a ja tu kontrolku nemám! takže neviem kedy sa čistí ked sa čistí treba ist tak 90km/h stále aspon 30min a nevipnut auto! nak sa prečistý! tak neviem či ti už odišiel alebo len ho čistí ! - a ak sa pokazil tak ti to môže odpáliť turbo- mne odpalilo aj viacerím
BMW E46 320d 2000

Adoran Obor
Auto: BMW 320dA
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 15. Marca 2012, 23:26

No moj nazor je že to DPF musí vydržať velmi dlho ,skôr by som išiel na diagnostiku a hladal chybu v spalovaní motora ,mam tu skusenosť že ak motor nie je v poriadku tak zanaša DPF tak ak tam date aj nový ako moj braško a po 2000km mu zasvietil a auto šlo do servisu s pokazeným tesnením hlavy a samozrejme aj znovu nový DPF lebo reklamačka sa neuznala lebo motor nebol v poriadku a bolo to dosť masné a ked mu počase zase zasvietil DPF ukázalo sa že odišlo turbo a olej sa dostal do DPF a zase bola zábava Pre utešenie .... nebolo to BMW ale Audi S4 2.0Tdi a mala najazdené okolo 220 000 km Moja rada kontrlolovať cele auto pri výmene oleja diagnostikou

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných