voMacK napísal:Inak, Brano mozes byt rad, ze ta nanenatocili a nepouzili do reklamy na MB :)))
uz vidim to logo: "Preco Medved? Lebo BMW s x-drive su v zime skutocne na picu"
ved prave ze bez x-drive (mojho a aj tej E70) by sme sa tam na lane natahovali dodnes... na tu situaciu by sa asi ziadny zadohrab nechytal - ked zapadne x-drive, moze ho vytiahnut iba iny x-drive

neviem ako funguju ine systemy pohonu 4x4, ale ak je to tak ako na tych reklamnych videach (
http://www.youtube.com/watch?v=dGWsogAlZLE), tak som vdacny za BMW
inak, cele to bola moja blbost: stal som na neznamom mieste, snezilo, do HF som zadaval cislo (nebol som sustredeny na cestu) a s vedomim, ze predo mnou je rovna cesta som smelo zaradil D a jemne pridal..... zbadal som sa, az ked auto trochu nadskocilo a uz som bol celou plochou auta v 20-30 cm cerstveho snehu.... potom som sa snazil dostat sa odtial sam a ked som sa uz nevedel ani pohnut, volal som tu X5 - inak uz som si myslel ze ani ta X5 nepomoze, ale potom som zapol DTC a s pomocou Bozou (a tej E70) som sa konecne pohol
inak neviem ktory genius projektoval tu cestu - rovna cesta, 90° zakruta vpravo, 10m rovna cesta, 90° zakruta vlavo, znovu rovna cesta (blba sikana v poli) - je to nova ulica, kde sa stavaju domy a okolo je este pole neorane....