... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
michaltt
Autor témy
Kraj: Košický

Re: po prezuti na 18" ma auto vlastny svet

Piatok, 9. Marca 2012, 10:54

ono signaly to dava, fajn ale mne tie kolaje nekopiruje, mna z nich vyhadzuje von. a skus ist 90 mimo mesto na mojom aute a budes sa bat obehnut traktor aby si neskoncil niekde v priekope.
na 17 mi to nerobilo. Akurat sa obliekam a idem na geometriu, ak nepomoze skusim prezut ine gumy dopredu a ked ani to tak si jebnem 16tky 185ky
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

rixo
Auto: BMW E36 323i Coupé
Kraj: Trnavský

Piatok, 9. Marca 2012, 10:59

mám znížené auto 60/40 na tvrdom podvozku a mám 225gumy v predu aj vzadu na širších ráikoch a jebe to somnou to je jasné ale tak ja mám ten pocit rád, aspoň viem čo robia kolesá, a to že máš maslové ruky a nedokážeš ušoférovať svoje auto a dokonca sa ho BOJÍŠ že s ním skončíš v traktore tak to radšej predaj chlapče :-D
alebo máš zlú geometriu.... :-) :-D
E36 B330i Reborn Hellrot Coupé akt.

michaltt
Autor témy

Piatok, 9. Marca 2012, 11:07

nechcel by si dostat facku s mojou maslovou rukou :D

a ano bojim sa ho, vozil som sa na par e46 s 18tkami a kazde slo rovno, drzalo stopu ako vlak.
A ten mytus o tom, ze na sirkoych pneu to ma tahat je bullshit ako vysity. E46 sa umiestnovala na hornych prieckach v ovladatelnosti a vedezni vozidla takze silne pochybujem ze mpaketove auta ktore mali 18tky ako seriu boli takto tahane v kolajniciach. Toto nech mi nikto nehovori. Je pravda ze v DE maju ine cesty ale neverim ze nemaju kolaje aj tam. A to s tym nema nic spolocne, auto ma na ceste sediet a nie tahat do stran. Pozri si e46fanatics kolko ludi s tym ma problem a kolkym to na 18/19tkach drzi ako priklincovane.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

rixo

Piatok, 9. Marca 2012, 11:15

presne jak si povedal, auto má na ceste sedieť ! na CESTE !!! Kde na svk máme cesty povedz mi ? :D my nemáme cesty preto to ani nesedí na nich :D

TT-SIMIK
Auto: BMW

Piatok, 9. Marca 2012, 11:21

Michal ma pravdu, ak auto taha može to byt aj gumamy, či 18,alebo 19 auto musi sediet, jasne že v hlbokých kolajach, t.j trnava- bučany testovacia draha, je to dost takže udržiať,ale nieje to extrem....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

rixo

Piatok, 9. Marca 2012, 11:26

nehádam sa že to gumami nieje, ale proste napr v trnave na obchvate to kurevsky vie mixlovať s autom :-)

TibiKE
Auto: BMW 330dA

Piatok, 9. Marca 2012, 15:19

ja len tak zo zrandy ked budem mat cas odfotim tie kolaje a hodim sem fotku ;O))) a pochybujem ze nemci na takom tankodrome testovali stabilitu auta :D :D :D to by ich mali vela rozbitych :D ked ma kolaj hlbku10az 20cm na ceste a vam tam stiahne koleso nikto mi nehovorte ze vas to hned nestiahne a neplavete hore dolu

michaltt
Autor témy

Piatok, 9. Marca 2012, 15:28

10-20cm...zas neprehanajme. To by si mal stvrt kolesa v kolajnici. Ja vravim o klasickych kolajach ake na SVK mame, najlepsie ich vidno ked zaprsi.

Ano mame tu vymaglane cesty ale skus ist do DE napr. Tam su dialnice na jednotku. To iste rakusko. Ale akonahle si mimo dialnice a ides cez obce tak od nas sa to az tak nelisi. Mozno tam cesty niesu tak rozbite ale kolaje tam su. A enveril by si ake.
Lowered wagon - pribeh

Sijo
Auto: E46Compact
Kraj: Prešovský

Piatok, 9. Marca 2012, 15:52

Nazdar, to co opisujes urcite nie je normalne. Zimne pneu mam na 15" a teraz som prezul na 18", rozdiel je citit v tvrdosti a pri mojich 85kW vo vykone ale to je vsetko, auto je jak priklincovane na ceste a vo fakt hlbokych kolajach ma to trochu vozi ale nemusim pouzit druhu ruku...Tak isto mam pomerne nove ramena meyle hd, tycky a daval som teraz robit aj geometriu...som zvedavy ci to geometria spravi :-k

michaltt
Autor témy

Piatok, 9. Marca 2012, 16:31

mne zatial geo nespravili, maju plno ....takze zatial jazdim takto. Ak nepomoze GEO, prezujem ten pirelli balon vpredu za nieco "kockatejsie".

A ak ani to nepomoze, tak jedine vola v riadeni. Lenzeu tu nemam, pretoze ak pohnem volantom o milimeter tak sa pohne aj koleso.
Lowered wagon - pribeh

michaltt
Autor témy

Piatok, 9. Marca 2012, 20:04

takze mozno som nasiel pricinu preco mi to robi bordel. Kedze vpredu mam 8,5 225/40 a kolesa su zarovno s blatnikom, neviem sa dostat do kolaji, bud je v kolaji jedno alebo druhe kolo.
LENZE, pozeram ze vpredu mam Pzero rosso bez spevnenej bocnice, v podstate makky balon. A nasiel som cca 6 tem celosvetovo kde im to na pzero letialo po ceste, po prezuti auto drzi ako vlak.

Cez vikend susim prezut a uvidime. Dufam ze to bude ono....logicky by to aj mohla byt pricina nakolko bez spevnenej bocnice si to v kolaji robi co chce. ](*,)
Lowered wagon - pribeh

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Piatok, 9. Marca 2012, 21:22

zimu som jazdil na 225/40/18 a 255/35/18...
Teraz som prezul spat na 225/45/17 a 245/40/17 a jazdi sa mi na tom lepsie.
Sportfahrwerk je dost tvrdy tak ci tak.

michaltt
Autor témy

Piatok, 9. Marca 2012, 21:26

Tvrdy ano...ale je to vec vkusu, mne sa to celkom paci.

Co sa tyka tych pirelli, citam coraz viac staznosti ktore vysvetluju moj problem. Uvidim, ked zajtra prezujem [-o<
Lowered wagon - pribeh

michaltt
Autor témy

Sobota, 10. Marca 2012, 13:03

Takze moje predtuchy sa naplnili. Bol som vyzut predne Pirelli Pzero Rosso Asimetrico za ten isty rozmer ale inu znacku a ete len pricuvani z pneuservisu som ctil ze volant ide lahsie, ostrejsie.
Po vystartovani zo servisu som mal obrovsky usmev na tvari, auto ziskalo sviznost, zotrvacnost, uz nebrzdi same seba a sedi to ako priklincovane.

Skusal som ist aj na miesta, kde ma predtym vyhadzovalo z vozovky pri 50km/h a teraz som si rezko svišťal 100km/h bez toho, aby som musel volant drzat oboma rukami a mat nohu na brzde.
V meste mi uz pri brdzeni netlaci volant do stran a v hlbokych kolajach....teraz uz o nich ani neviem. Na niektorych miestach v trnave mi to doslova tahalo volant tak, ze so ho musel oboma rukami tlacit do druhej strany, teraz beriem zakruty dvoma prstami. A co je najlepsie ....ze auto prestalo plavat zo strany na stranu. Jemny pohyb volanom a autom cukne. Predtym som nevedel ako mam tocit na kruhaci aby som nechytal obruvniky ](*,)

Radost z jazdy je spat.

Takze je tu este niekto kto bude tvrdit ze na 18tkach je tahanie do stran normalne ?

:thumbup:
Lowered wagon - pribeh

roberttto
Auto: BMW e46 320D touring

Re: po prezuti na 18" ma auto vlastny svet VYRIESENE

Nedeľa, 11. Marca 2012, 15:37

robim v pneuservise a nie nadarmo sa na BMW uvadzaju pneu s oznacenim FR -spevnena bocna strana pneu, XL - Extra load a RFT - runflat... ked kazdy kupuje gumy co najlacnejsie najlepsie 5 rocne odstate tvrde gumy aby usetril tak potom sa to aj musi odzrkadlit... Nie sme tak bohaty aby sme kupovali lacne veci... Ked uz ma niekto poriadne auto tak sa mu ma aj patricne venovat.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný