Takze moje predtuchy sa naplnili. Bol som vyzut predne Pirelli Pzero Rosso Asimetrico za ten isty rozmer ale inu znacku a ete len pricuvani z pneuservisu som ctil ze volant ide lahsie, ostrejsie.
Po vystartovani zo servisu som mal obrovsky usmev na tvari, auto ziskalo sviznost, zotrvacnost, uz nebrzdi same seba a sedi to ako priklincovane.
Skusal som ist aj na miesta, kde ma predtym vyhadzovalo z vozovky pri 50km/h a teraz som si rezko svišťal 100km/h bez toho, aby som musel volant drzat oboma rukami a mat nohu na brzde.
V meste mi uz pri brdzeni netlaci volant do stran a v hlbokych kolajach....teraz uz o nich ani neviem. Na niektorych miestach v trnave mi to doslova tahalo volant tak, ze so ho musel oboma rukami tlacit do druhej strany, teraz beriem zakruty dvoma prstami. A co je najlepsie ....ze auto prestalo plavat zo strany na stranu. Jemny pohyb volanom a autom cukne. Predtym som nevedel ako mam tocit na kruhaci aby som nechytal obruvniky
Radost z jazdy je spat.
Takze je tu este niekto kto bude tvrdit ze na 18tkach je tahanie do stran normalne ? 
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh